Pubela 55 litri, pentru birou, Sterk, diferite culori, 43X37X70cm
Pubela 55 litri, pentru birou, Sterk, diferite culori, 43X37X70cm
    Pubela 55 litri, pentru birou, Sterk, diferite culori, 43X37X70cm

    Pubela 55 litri, pentru birou, Sterk, diferite culori, 43X37X70cm

    4718
    in stoc
    68,88 lei
    Cu TVA livrare în 1-3 zile

    Descriere

    Pubela Sterk de 55 de litri pentru birou este soluția perfectă pentru a vă menține mediul de lucru curat și organizat.

    Cu dimensiunile sale de 43 x 37 x 70 centimetri, această pubelă este suficient de mare pentru a colecta o cantitate semnificativă de deșeuri, fără a ocupa prea mult spațiu în biroul dvs. Aceasta este disponibilă în diferite culori, astfel încât puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine esteticii biroului dvs.

    Caracteristicile acestei puble includ:

    -Capacitate Generoasă: Cu o capacitate de 55 de litri, această pubelă este potrivită pentru colectarea deșeurilor de birou, inclusiv hârtii, ambalaje și alte reziduuri.

    -Design Elegant: Sterk oferă diferite opțiuni de culori, permițându-vă să alegeți o pubelă care să se integreze perfect în aspectul general al biroului dvs. Acest design elegant poate contribui la un mediu de lucru mai plăcut.

    -Construcție Durabilă: Pubela este construită pentru a rezista utilizării zilnice. Materialul durabil asigură că pubela va putea face față deșeurilor și uzurii fără probleme.

    Compactă și Eficientă: Dimensiunile compacte fac ca pubela să poată fi amplasată în diverse locuri din birou fără a ocupa mult spațiu, iar capacul ajută la menținerea aspectului curat și ordonat al biroului.

    Această pubelă Sterk de 55 de litri pentru birou reprezintă o soluție practică și estetică pentru gestionarea deșeurilor în mediul de lucru. Cu o gamă variată de culori, puteți alege modelul care vă place cel mai mult și care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de organizare, va rugam sa specificati la finalul comenzii culoare dorita, daca aceasta este disponibila se va trimite la dvs, in caz contrar vom trimite o culoarea asemanatoare!

    Detalii produs

    17 Produse

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie

    S-ar putea sa-ti placa

    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.