Galeata 12 litri cu maner metalic din plastic cauciucat | GimiHome
Galeata 12 litri cu maner metalic din plastic cauciucat
  • Nou
Galeata 12 litri cu maner metalic din plastic cauciucat

Galeata 12 litri cu maner metalic din plastic cauciucat

54143
in stoc
10,99 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Galeata 12 litri cu maner metalic din plastic cauciucat

Cu o mărime potrivită de 310 x 240 mm și o capacitate generoasă de 12 litri, această galeată devine un ajutor de nădejde în transportul și depozitarea diferitelor materiale. Fie că este vorba despre gleturi, mortare, nisip, struguri sau apă, această galeată poate face față cu ușurință diversității de sarcini.

Un maner metalic îmbrăcat în material plastic cauciucat îți asigură o prindere confortabilă și sigură în timpul transportului. Acest detaliu ergonomic adaugă valoare și confort atunci când folosești galeata pentru activitățile tale.

Un aspect remarcabil al acestei găleți este materialul din care este fabricată - 100% polipropilenă reciclată. Acest material nu doar sporește durabilitatea găleții, dar și contribuie la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin reutilizarea resurselor.

Flexibilitatea notabilă a materialului face ca această galeată să reziste impacturilor și presiunilor, minimizând riscul de spargere sau deteriorare în timpul utilizării intense.

Descoperă versatilitatea și rezistența excelentă a Galetei de 12 litri, un instrument esențial atât în construcții, cât și în gospodărie. Cu un design durabil și caracteristici funcționale, această galeată se adaptează cu ușurință nevoilor tale variate, fiind partenerul ideal pentru o gamă largă de activități.

Detalii produs

Tip produs
Galeata
132 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.