Cauti parteneri pentru a colabora in sistem de dropshipping Romania?

Colaborare in sistem dropshipping in Romania, parteneria in Romania, revanzatori in romania, reselleri, parteneriat, colaborare

Despre noi

GYM INVEST S.R.L. - GIMIHOME  reprezentat prin magazinul online www.gimihome.ro este prezent pe piată in Romania începând cu anul 1998, fiind specializată in comert en-gros si en-detail a produselor de uz casnic si menaj. De asemenea firma dispune de capacitatea de distribuţie a produselor de uz casnic, menaj, jucarii si mase plastice. Inca de la infiintare compania noastra si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor. Compania noastra are in proprietate un magazin modern de 400 mp si un depozit Cash&Carry de 2000mp cu peste 30000 de articole. Avem o echipa de 40 de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse uz casnic si menaj, ambalaje, produse HORECA, produse unica folosinta, jucarii pentru copii si multe alte produse.

Colaborare in sistem Dropshipping de produse in Romania la GimiHome.ro

Dropshipping este o forma de comert care va permite sa vindeti produse fara a avea nevoie de un stoc fizic de marfa propriu. Daca detineti un magazin online sau aveti anumite platforme speciale, cu ajutorul sistemului de distributie de tip dropshipping presupune sa listati in magazinul dvs online produsele comercializate de catre GimiHome.ro pe baza unui FEED de produse CSV, XML sau alt format. Fata de pretul recomandat de vanzare care va fi disponibil in feed, revanzatorii primesc un discount de minimum 20%. Platile se fac la scadenta in baza contractului de colaborare agreat si  semnat de ambele parti.

Astfel dvs puteti vinde produse in sistem de dropshipping in magazinul dvs online sau in  paginile dvs de vanzare preluand prin intermediul platformei proprii comenzile si le trimiteti mai departe catre noi impreuna cu AWB-ul de expeditie. Noi facturam produsul catre dvs cu discountul mentionat, iar dvs facturati clientul final si incasati banii de la curierul dvs.

Pentru a incepe o colaborare cu noi va rugam sa ne contactati la adresa de email: parteneri@gimihome.ro sau la telefon: 0731.301.225

DE CE SA ALEGETI FORMA DE COMERT DE TIP DROPSHIPPING?

Dropshipping este o metodă de afaceri online în care un comerciant vinde produse către clienți fără a fi necesar să le dețină stocul sau in unele cazuri să le livreze direct. Sistemul de dropshipping este o metodă populară de afaceri online și este disponibilă și în România. Principiile de bază ale dropshipping-ului în România sunt similare cu cele din alte țări.

Dropshipping este o varianta simpla si usoara pentru a incepe o afacere online, chiar si cu un buget redus. Nu este nevoie de spatiu de depozitare, de angajati pentru pregatire coletelor si livrare comenzi, de aplicatii costisitoare pentru gestiunea stocurilor sau alte costuri pe care un magazin fizic sau vanzarea din stoc propriu le implica.

Procesul de dropshipping în România implică trei părți: comerciantul, furnizorul și clientul. Comerciantul promovează produsele furnizorului într-un magazin online și preia comenzile de la clienți. Furnizorul se ocupă de stocarea produselor, ambalarea și livrarea acestora direct sau indirect către clienți. Comerciantul obține un profit din diferența dintre prețul de vânzare și prețul de achiziție de la furnizor.

Un avantaj al dropshipping-ului în România este că nu este necesar să ai stoc propriu, ceea ce reduce costurile inițiale ale afacerii. De asemenea, nu este nevoie să te ocupi de procesul de livrare și ambalare a produselor, ceea ce îți permite să te concentrezi pe promovarea și dezvoltarea afacerii.

Există numeroase platforme de dropshipping disponibile în România, inclusiv platforme internaționale precum Prestashop, Shopify, WooCommerce sau Oberlo, dar și platforme locale cum ar fi cel.ro sau emag marketplace.

În general, dropshipping-ul poate fi o metodă rentabilă de a începe o afacere online în România, dar este important să cauți furnizori de încredere și să oferi un serviciu excelent clienților pentru a construi o afacere de succes, tocmai de aceea GimiHome.ro iti vine in ajutor, cu un sistem de parteneriat de tip dropshipping, foarte bine pus la punct.

Costurile pentru inceperea afacerii de tip dropshipping sunt foarte mici in comparatie cu costurile unui magazin fizic. Acestea se refera cel mai mult in promovarea online: SEO, marketing online, campanii Google Ads, Facebook etc. 

Biroul tau poate fi unul mobil, practic ati putea lucra de oriunde, singura conditie este de a avea un laptop performant si o conexiune buna la internet.

Daca sunteti hotarat sa incepem o colaborare sau daca aveti nevoie de alte detalii suplimentare, va stam la dispozitie prin email: parteneri@gimihome.ro

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.