Despre noi

GYM INVEST S.R.L. - GIMIHOME  reprezentat prin magazinul online www.gimihome.ro este prezent pe piată in Romania începând cu anul 1998, fiind specializată in comert en-gros si en-detail a produselor de uz casnic si menaj. De asemenea firma dispune de capacitatea de distribuţie a produselor de uz casnic, menaj, jucarii si mase plastice. Inca de la infiintare compania noastra si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor. Compania noastra are in proprietate un magazin modern de 400 mp si un depozit Cash&Carry de 2000mp cu peste 30000 de articole. Avem o echipa de 40 de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse uz casnic si menaj, ambalaje, produse HORECA, produse unica folosinta, jucarii pentru copii si multe alte produse.

Colaborare in sistem Dropshipping

Dropshipping este o forma de comert care va permite sa vindeti produse fara a avea nevoie de un stoc de marfa propriu. Daca detineti un magazin online sau aveti  platforme speciale, dropshipping presupune sa listati in magazinul dvs online produsele comercializate de catre GimiHome.ro pe baza unui FEED de produse CSV sau XML. Fata de pretul recomandat de vanzare care va fi disponibil in feed, revanzatorii primesc un discount de 20%. Platile se fac la scadenta in baza contractului de colaborare semnat de ambele parti.

Astfel dvs puteti vinde produse in sistem de dropshipping in magazinul dvs online sau paginile dvs de vanzare preluand prin intermediul platformei proprii comenzile si le trimiteti mai departe catre noi impreuna cu AWB-ul de expeditie. Noi facturam produsul catre dvs cu discountul mentionat, iar dvs facturati clientul final.

Pentru a incepe o colaborare cu noi va rugam sa ne contactati la adresa de email: parteneri@gimihome.ro

DE CE SA ALEGETI FORMA DE COMERT DE TIP DROPSHIPPING?

  • Dropshipping este o varianta simpla si usoara pentru a incepe o afacere online. Nu este nevoie de spatiu de depozitare, de angajati pentru pregatire si livrare comenzi, de aplicatii costisitoare pentru gestiunea stocurilor.

  • Costurile pentru inceperea afacerii de tip dropshipping sunt foarte mici. Acestea se refera cel mai mult in promovarea online: SEO, marketing online, campanii Google, optimizare. Nu este nevoie de sume importante pentru investitia in stocuri de marfa sau in alte lucruri ce tin de logistica.
  • Biroul tau poate fi unul mobil, practic se poate lucra de oriunde, singura conditie este de a avea un laptop performant, aplicatii care sa asigure o comunicare rapida si conexiune la internet

Urmariti-ne pe Facebook