Insecticid, Killtox, 500 ml, uz casnic | Scapa de tantari si gandaci
  Insecticid aerosol, Killtox, 500 ml, uz casnic, impotriva tantari, moluste, gandaci, etc.

  Insecticid aerosol, Killtox, 500 ml, uz casnic, impotriva tantari, moluste, gandaci, etc.

  317
  in stoc
  21,48 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Insecticidul aerosol Killtox este o soluție eficientă și convenabilă pentru combaterea unei game largi de insecte nedorite din gospodărie. Acest produs este conceput pentru a ține departe și a distruge tantarii, mustele, molii, gandacii, furnicile și paianjenii, oferind o protecție completă împotriva acestor dăunători.

  Caracteristici principale ale insecticidului aerosol Killtox:

  -Acțiune rapidă și eficientă: Aerosolul oferă o acțiune rapidă asupra insectelor vizate, asigurând un efect rapid în eliminarea lor.

  -Uz casnic și versatilitate: Produsul este conceput pentru uz casnic și poate fi utilizat în diferite zone din casă, cum ar fi bucătăria, baia, dormitorul sau sufrageria, pentru a ține la distanță și a elimina dăunătorii.

  -Combate o varietate de insecte: Killtox este eficient în combaterea tantarilor, muselor, molilor, gandacilor, furnicilor și paianjenilor, asigurând o acoperire completă împotriva acestor insecte nedorite.

  -Mod de utilizare ușor: Aerosolul este ușor de utilizat și permite o aplicare precisă și controlată în zonele problematice.

  -Ambalaj convenabil: Produsul vine într-un recipient cu un volum de 500 ml, ceea ce îl face ideal pentru utilizare îndelungată.

  Atunci când folosești insecticidul aerosol Killtox, este important să urmezi instrucțiunile de pe etichetă și să acorzi atenție măsurilor de siguranță recomandate pentru a proteja sănătatea ta și a celor din jur.

  În concluzie, insecticidul aerosol Killtox este un ajutor de încredere pentru a scăpa de insectele nedorite din casă și pentru a crea un mediu mai confortabil și mai igienic.

  Detalii produs

  Tip produs
  spray pentru insecte
  48 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  1 alt produs in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.