GimiHome | Dop pentru damigeana 54 litri, cu serpentina plastic
  Dop pentru damigeana 54 litri, cu serpentina plastic

  Dop pentru damigeana 54 litri, cu serpentina plastic

  519
  stoc epuizat
  7,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Dopul cu serpentină pentru damigeana de 54 de litri este alegerea perfectă pentru pasionații de vin sau producătorii casnici de vin.

  Iată câteva caracteristici cheie ale acestui dop:

  Material de Calitate: Dopul este confecționat din plastic de inalta calitate, acest material este durabil și rezistent la uzură.

  Serpentină pentru Siguranță: Dopul este echipat cu o serpentină care servește la două scopuri importante. În primul rând, previne răsuflețirea damigeanei în timpul proceselor de fermentare sau fierbere, ceea ce este esențial pentru menținerea integrității vinului. În al doilea rând, asigură siguranța împotriva presiunilor ridicate care pot să apară în damigeana în timpul fermentării.

  Durabilitate și Etanșeitate: Dopul cu serpentină este proiectat să reziste la uzură și nu crăpa în timp. Asigură o etanșeitate excelentă, evitând scurgerile sau intrarea aerului în damigeană.

  Material Rezistent: Serpentina este realizată din PEHD (plastic alimentar), care este rezistent la presiuni mari și variații de temperatură. Acest material asigură o performanță excelentă și durabilitate.

  Prevenirea Rasuflei și a Bacteriilor Acetice: Serpentina și dopul sunt concepute pentru a preveni răsuflețirea vinului și dezvoltarea bacteriilor acetice care pot altera gustul vinului.

  Ușor de Curățat: Dopul și serpentina pot fi demontate și curățate eficient cu apă și detergent de vase, asigurându-se astfel că pot fi folosite timp îndelungat.

  Acest dop cu serpentină este alegerea ideală pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în producția de vin și să vă bucurați de pasiunea pentru vinificare cu încredere. Cu caracteristicile sale durabile și funcționale, acest produs poate face procesul de producție de vin mai ușor și mai eficient.

  Detalii produs

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  15 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.