Acuarele Pelikan ProColor, 12 culori, in carcasa frumoasa
  Acuarele Pelikan ProColor, 12 culori, in...

  Acuarele Pelikan ProColor, 12 culori, in carcasa frumoasa

  54558
  in stoc
  105,00 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Acuarelele Pelikan ProColor reprezintă un set de 12 culori vibrante, ambalate într-o carcasa frumoasă și practică. Aceste acuarele sunt create pentru a oferi o experiență artistică de înaltă calitate, fiind în același timp sigure pentru utilizare, în special pentru copii. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor acestui set:

  12 Culori Vibrante de Înaltă Calitate: Setul include o gamă variată de 12 culori vibrante, care permit realizarea unor lucrări pline de culoare și expresie. Fiecare culoare este formulată pentru a oferi rezultate de calitate superioară în creațiile artistice.

  Pigmenți Rezistenți la Lumină: Culorile sunt create cu pigmenți rezistenți la lumină, ceea ce înseamnă că lucrările tale nu se vor decolora sau pierde intensitatea în timp. Acest aspect este esențial pentru ca creațiile tale să rămână proaspete și vii.

  Aderență Bună și Proprietăți de Acoperire Excelente: Pigmenții au proprietăți de aderență deosebit de bună, ceea ce înseamnă că aceștia se vor fixa pe suportul artistic în mod eficient. De asemenea, acuarelele oferă o acoperire excelentă, permițându-ți să obții rezultate uniforme și bine definite.

  Material Rezistent, Ideal pentru Copii: Setul de acuarele Pelikan ProColor este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face potrivit atât pentru artiști amatori, cât și pentru copii. Acestea pot fi utilizate cu încredere, ținând cont de siguranța lor și de rezistența în timp.

  Recipiente pentru Apă Detasabile: Setul vine cu două recipiente pentru apă de culoare galben neon, care pot fi atașate și detasate cu ușurință de carcasa acuarelelor. Aceste recipiente sunt concepute pentru a facilita procesul de amestecare a culorilor și pentru a asigura o curățare eficientă a pensulelor.

  Paletă de Mixare Detasabilă: Acuarelele includ o paletă de mixare detasabilă, care este ideală pentru amestecarea culorilor. Aceasta îți oferă spațiu suficient pentru a combina și experimenta cu nuanțele, permițându-ți să obții exact efectul dorit în lucrările tale.

  În concluzie, acuarelele Pelikan ProColor, cu cele 12 culori vibrante și caracteristicile lor excelente, reprezintă alegerea potrivită pentru artiștii amatori și copii care doresc să exploreze lumea minunată a picturii cu acuarele.

  Detalii produs

  Tip produs
  Acuarele, pensule si blocuri de desen
  6 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.