Palnie din plastic, nr.3, diferite culori, Sterk | Produse plastice
  Palnie din plastic, nr.3, diferite culori, Sterk, 16x18 cm

  Palnie din plastic, nr.3, diferite culori, Sterk, 16x18 cm

  1287
  in stoc
  5,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Palnia din plastic Sterk, numărul 3, este un instrument util și versatil pentru o varietate de activități de gospodărie. Această palnie este disponibilă în diferite culori, permițându-vă să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. Aceasta are dimensiunile de 16 x 18 centimetri, ceea ce o face potrivită pentru utilizări diverse. Iată câteva caracteristici importante:

  Utilitate Versatilă: Palnia numărul 3 Sterk este un instrument versatil care poate fi folosit pentru transferul sau vărsarea lichidelor, semințelor, nisipului și a altor materiale mici într-un mod eficient și precis.

  Dimensiunile compacte ale palniei o fac ușor de depozitat și manevrat în diverse situații.

  Această palnie din plastic Sterk este un instrument simplu, dar util în gospodărie sau în alte contexte unde trebuie să mutați sau să vărsați materiale în mod controlat. Cu diferite culori disponibile, puteți alege modelul care vă place cel mai mult sau care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Utilizarea sa versatilă o face potrivită pentru diferite sarcini, de la activități de grădinărit până la proiecte de bricolaj.

  Detalii produs

  367 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.