Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les Essentiels" - Opinel
Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les Essentiels" - Opinel
Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les Essentiels" - Opinel
    Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les...
    Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les...

    Cutit pentru decojit N°112, inox, 10cm, "Les Essentiels" - Opinel

    KTS001913
    in stoc
    47,36 lei
    Cu TVA livrare în 1-3 zile

    Descriere

    Cutit pentru decojit N?112, fabricat din?inox, cu lungimea lamei?10 cm, marca Opinel.

    Lama?dreapta este potrivita atat pentru a?felia, toca si curata fructele si legumele, cat si pentru a taia carne.

    Cutitul are un maner confortabil, din lemn de fag, cu suprafata lacuita.

    Inox?martensitic
    Inoxul utilizat la fabricarea lamelor OPINEL este optimizat pentru a garanta atat rezistenta ridicata la coroziune, cat si performanta mecanica ridicata.
    Lama ofera o ascutire excelenta si o rezistenta ridicata la abraziune (uzura), ce-i permite sa reziste la contactul?uzual cu materiale dure, cum ar fi ceramica, inainte de a necesita reascutire.?Inoxul are avantajul de a nu necesita intretinere speciala in conditii obisnuite de utilizare, spre deosebire de otelul carbon. Cu toate acestea, isi poate atinge limitele atunci cand este pus in contact prelungit cu un mediu agresiv (acid, apa sarata, detergent...).
    Duritate inox: 55-57 HRC.?

    Maner
    Fagul este cel mai des folosit lemn pentru fabricarea manerelor Opinel. Provenit din Franta, fagul utilizat este dur, usor de lucrat si durabil. Cu un aspect omogen, culoarea sa deschisa variaza de la galben la roz. Se caracterizeaza prin prezenta a numeroase linii fine inchise la culoare.

    Lungimea lamei:?10 cm

    Detalii produs

    Opinel
    48 Produse

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie
    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.