Suport tip soba pentru ceaun, tuci 56 cm, vas 90 L | GimiHome.ro
Suport tip soba pentru ceaun, tuci 56 cm, vas 90 L
Soba pentru ceaun/tuci, 56 cm, vas 85 L, Perfect Home
Soba pentru ceaun/tuci, 56 cm, vas 85 L, Perfect Home
  Suport tip soba pentru ceaun, tuci 56 cm, vas 90 L
  Soba pentru ceaun/tuci, 56 cm, vas 85 L, Perfect Home
  Soba pentru ceaun/tuci, 56 cm, vas 85 L, Perfect Home

  Suport tip soba pentru ceaun, tuci 56 cm, vas 90 L

  67133
  in stoc
  408,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Suportul tip sobă pentru ceaun sau tuci de 56 cm este soluția ideală pentru susținerea confortabilă și sigură a vaselor mari în timpul gătitului. Fabricat din fier robust, acest suport îmbină funcționalitatea cu durabilitatea. Iată o descriere mai detaliată:

  Design Solid și Stabil:

  Acest suport a fost creat pentru a susține cu încredere ceaunele sau tucile de dimensiuni mari, având un diametru de 56 cm. Cu o înălțime de 67 cm, asigură o poziție comodă pentru gătit și amestecat, reducând efortul fizic.

  Material Durabil:

  Confecționat din fier de calitate, acest suport este rezistent și poate susține greutăți semnificative. Grosimea peretelui de 0,8 mm îi conferă stabilitate și durabilitate în timpul utilizării constante.

  Compatibilitate Excelentă:

  Proiectat special pentru cazane de 85 de litri, acest suport se potrivește perfect pentru a asigura o susținere sigură și eficientă în timpul procesului de gătit. Eliberarea mâinilor tale pentru a amesteca și controla gătitul devine mai ușoară cu ajutorul acestui suport.

  Ușor de Întreținut:

  Curățarea acestui suport este simplă. După utilizare, ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice urme sau resturi. Apoi, ștergeți-l cu o cârpă uscată pentru a preveni formarea coroziunii. Evitați să utilizați instrumente sau detergenți abrazivi, care ar putea zgâria sau deteriora suprafața sa.

  Versatilitate și Confort:

  Indiferent dacă gătiți în aer liber sau în bucătărie, acest suport pentru ceaun adaugă o notă de confort și practicitate procesului de gătit. Poziționarea potrivită și susținerea solidă contribuie la rezultate culinare excelente.

  In concluzie, suportul tip sobă pentru ceaun sau tuci de 56 cm este alegerea ideală pentru cei pasionați de gătitul în stil tradițional. Materialul durabil, designul bine gândit și compatibilitatea excelentă cu cazanele de 85 l îl transformă într-un instrument indispensabil în bucătărie. Bucurați-vă de gătit fără griji, având încredere în stabilitatea și durabilitatea acestui suport.

  Detalii produs

  Culoare
  Negru
  Material
  Metal
  5 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.