Parfum barbati Paco Rabanne 1 Million 100 ML EDT| Calitate
Parfum barbati Paco Rabanne 1 Million 100 ML EDT - produs calitativ copii
    Parfum barbati Paco Rabanne 1 Million 100 ML EDT - produs calitativ copii

    Parfum barbati Paco Rabanne 1 Million 100 ML EDT

    BG-V0600012
    stoc epuizat
    459,86 lei
    Cu TVA

    Descriere

    Deveniti unicul barbat de milioane printre alte milioane. Cum? Cu ajutorul parfumului pentru barbati Paco Rabanne 1 Million. Insorit si indraznet, acest amestec de ingrediente parfumate este suficient de intens pentru a va determina sa va depasiti limitele. Excelati!

    • Compozitia parfumului

    Un joc al contrastelor, in care tuberoza imbatatoare se combina cu un praf de sare, presarat peste caldura matasoasa a lemnului de casmir. Langa acestea, aroma de piele se elibereaza sub razele soarelui si unei adieri de citrice. Exceptionala compozitie este completata de acorduri de rasina si de pin.

    • Povestea parfumului

    Ca multe alte descoperiri inovatoare, parfumul Paco Rabanne 1 Million s-a datorat, in parte, intamplarii. Parfumierul Quentin Bisch s-a inspirat de la aroma ametitoare emanata de geanta sa de piele. La intoarcerea din vacanta, in geanta i se varsase crema de protectie solara si o mostra de parfum de cistus. Combinatia rezultata a fost reprodusa in acest parfum senzual.

    Un asemenea parfum captivant nu poate avea decat un flacon remarcabil, auriu stralucitor pana la opulenta. Si, fiindca aurul iese mereu in evidenta, parfumul 1 Million este pregatit sa reflecte soarele de pe masuta dvs. de toaleta, stralucind nu numai la soare, ci mai ales pe cel care-l foloseste.

    Gen: Barbati

    Volum: 100 ml

    Detalii produs

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie
    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.