Jucarie de impins cu maner, bila zornaitoare pentru bebe, 5578
  • Nou
Jucarie de impins cu maner, bila zornaitoare...

Jucarie de impins cu maner, bila zornaitoare pentru bebe, 5578

567019
in stoc
24,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Jucarie de impins cu maner, bila zornaitoare pentru bebe, 5578

Jucăria de împins cu mâner, bila zornăitoare pentru bebeluși (modelul 5578), este un companion distractiv și educativ pentru copiii mici în vârstă de 2 ani și peste. Această jucărie special concepută îi ajută pe bebeluși să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea ochi-mână, în timp ce se distrează în timpul jocului.

Jucăria este prevăzută cu un mâner ergonomic, conceput special pentru mâinile mici ale bebelușilor. Acesta le permite să împingă jucăria în siguranță și cu ușurință, fără a-i suprasolicita.

Bila zornăitoare a jucăriei adaugă un element de divertisment suplimentar. Pe măsură ce bebelușul împinge jucăria, bila din interior se va rostogoli și va emite sunete zornăitoare. Aceasta nu doar captează atenția bebelușului, ci îl și încurajează să continue să impingă jucăria, oferindu-i o recompensă sonoră plăcută.

Jucăria de împins cu mâner și bila zornăitoare este fabricată din materiale sigure și non-toxice, asigurând astfel siguranța bebelușului în timpul jocului. Designul său durabil garantează că jucăria va rezista utilizării regulate și va putea fi bucurată de bebeluși pentru o perioadă îndelungată.

Această jucărie nu doar încurajează mișcarea și dezvoltarea fizică, ci și dezvoltarea abilităților cognitive și a simțurilor bebelușului. Sunetele zornăitoare îi ajută pe bebeluși să înțeleagă conceptul de cauză-efect și le dezvoltă auzul și atenția.

În concluzie, jucăria de împins cu mâner, bila zornăitoare pentru bebeluși (modelul 5578), este o jucărie minunată și captivantă pentru bebelușii în vârstă de 2 ani și peste. Aceasta îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea ochi-mână, oferind în același timp o experiență distractivă și interactivă. Fabricată din materiale sigure și durabile, această jucărie este perfectă pentru a fi explorată și iubită de către bebeluși în timpul jocului lor activ și creativ.

Detalii produs

Ucar Toys
18 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.