Instalatie de Craciun, sirag luminos, interconectabil, 100 LED jocuri lumi
Instalatie de Craciun, sirag luminos, interconectabil, cu 8 jocuri de lumini, 100 LED-uri multicolore, 5 m
  Instalatie de Craciun, sirag luminos, interconectabil, cu 8 jocuri de lumini, 100 LED-uri multicolore, 5 m

  Instalatie de Craciun, sirag luminos, interconectabil, cu 8 jocuri de lumini, 100 LED-uri multicolore, 5 m

  78850-mt
  in stoc
  28,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Această instalatie de Craciun cu un sirag luminos interconectabil este alegerea perfectă pentru a crea o atmosferă magică în timpul sărbătorilor de iarnă.

  Iată o descriere detaliată a acestui produs:

  • Lungimea totală a siragului luminos este de 5 metri, ceea ce îl face ideal pentru a acoperi o gamă largă de zone în interiorul casei, de la bradul de Crăciun și până la ferestre, pereți sau alte elemente decorative.
  • Acest sirag luminos este prevăzut cu 100 de LED-uri multicolore, care emit o lumină blândă și primitoare. Culorile multicolore e creează o atmosferă plină de căldură și confort, perfectă pentru sărbătorile de iarnă.
  • Un aspect distinctiv al acestei instalații de Crăciun este capacitatea de a interconecta mai multe astfel de siraguri. Acest lucru vă permite să extindeți iluminatul în întreaga casă, fără a avea nevoie de prize suplimentare.
  • De asemenea, acest sirag luminos are 8 jocuri de lumini diferite, oferindu-vă posibilitatea de a alege între diferite modele de iluminare, cum ar fi blink-uri rapide, efecte de pulsare sau clipire lentă, pentru a adăuga un plus de magie decorului dvs. de Crăciun.
  • Este important de menționat că acest produs este destinat exclusiv utilizării în interior, fiind ideal pentru a decora casa în timpul Crăciunului.

  Cu această instalație de Crăciun interconectabilă, veți putea crea un decor de vis pentru sărbătorile de iarnă și veți putea personaliza iluminatul după preferințele dvs. pentru a adăuga o notă specială Crăciunului din acest an.

  Detalii produs

  Tip produs
  Instalatie
  Culoare
  Multicolor
  Regency
  11 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.