Instalatie Sarbatorile de Craciun 100 de beculete rosii 8 jocuri lumini
Instalatie de Craciun, sirag luminos cu 8 jocuri de lumini, 100 de beculete rosii, 1,5 m
  Instalatie de Craciun, sirag luminos cu 8 jocuri de lumini, 100 de beculete rosii, 1,5 m

  Instalatie de Craciun, sirag luminos cu 8 jocuri de lumini, 100 de beculete rosii, 5 m

  78849-red
  in stoc
  19,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Acest produs este un element minunat pentru decorarea interioară a casei în timpul sărbătorilor de iarnă. Acest sirag luminos cu 8 jocuri de lumini și 100 de beculețe roșii adaugă un farmec festiv și o atmosferă călduroasă în orice încăpere. 

  Iată o descriere mai detaliată a acestui produs ideal pentru decor:

  • Siragul luminos este alcătuit dintr-un cablu, pe care sunt montate 100 de beculețe roșii. Aceste beculețe strălucesc puternic și creează o lumină frumoasă și primitoare în întreaga încăpere.
  • O caracteristică specială a acestei instalații de Crăciun este faptul că include 8 jocuri de lumini diferite. Aceste jocuri de lumini pot varia de la blink-uri rapide la efecte de pulsare sau clipire lentă, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru a crea o atmosferă magică.
  • Lungimea totală a acestui sirag luminos este de 5 metri, ceea ce îl face potrivit pentru decorarea bradului de Crăciun, dar și pentru a fi amplasat pe pereții din cameră sau oriunde în interiorul casei. Poate fi utilizat pentru a accentua mobilierul, ferestrele, ușile sau orice alt element decorativ.
  • Este important de menționat că această instalație de Crăciun este concepută exclusiv pentru utilizare în interior. Nu este rezistentă la intemperii, deci nu este potrivită pentru a fi folosită în exterior.

  În concluzie, acest sirag luminos cu 100 de beculețe roșii și 8 jocuri de lumini este un produs minunat pentru a aduce spiritul Crăciunului în interiorul casei. Cu el, puteți crea un mediu festiv și călduros, perfect pentru sărbătorirea Crăciunului alături de cei dragi.

  Detalii produs

  Tip produs
  Instalatie
  Culoare
  Rosu
  Regency
  15 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.