Trepied ceaun, 120 cm, 10 MM, calitativ
Trepied ceaun, 100 cm, Perfect Home
Trepied ceaun, 100 cm, Perfect Home
  Trepied ceaun, 100 cm, Perfect Home
  Trepied ceaun, 100 cm, Perfect Home

  Trepied pentru ceaun, 120 cm, 10 MM

  98702
  in stoc
  82,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Trepiedul pentru ceaun de 120 cm, cu picioare de 10 mm, reprezintă un suport robust și versatil pentru diverse vase și echipamente de gătit. Fabricat din fier vopsit, acesta aduce funcționalitate și durabilitate într-un pachet compact. Iată o descriere mai detaliată:

  Stabilitate și Rezistență:

  Cu o înălțime impresionantă de 120 cm, acest trepied oferă o susținere stabilă pentru vasele de grădină, friteuzele, grătarele sau ceaunele dvs. Grosimea picioarelor de 10 mm adaugă o notă suplimentară de robustețe, asigurând o susținere sigură și consistentă.

  Construcție Durabilă:

  Fabricat din fier vopsit de înaltă calitate, acest trepied este rezistent la uzură și factorii de mediu. Alegerea grosimii piciorului de 10 mm contribuie la rezistența sa, permițându-vă să vă bucurați de acest suport pe termen lung.

  Versatilitate În Utilizare:

  Datorită designului său versatil, acest trepied este potrivit pentru o gamă largă de vase și echipamente de gătit. Indiferent dacă doriți să gătiți într-un ceaun, să folosiți o friteuză, un grătar sau un vas de grădină, acest trepied se adaptează nevoilor dvs. culinare.

  Întreținere Ușoară:

  Pentru a menține aspectul său și funcționalitatea, curățarea acestui trepied este simplă. Folosiți o cârpă umedă pentru a șterge murdăria și urmele de gătit, apoi finisați cu o cârpă uscată. Evitați să utilizați instrumente aspre sau abrazive care ar putea afecta suprafața sa.

  Soluție Practică pentru Gătit:

  Acest trepied adaugă o dimensiune nouă experienței dvs. culinare, oferindu-vă un suport stabil și adaptabil pentru diverse vase și aparate de gătit. Înălțimea sa generoasă și construcția durabilă îl transformă într-o alegere practică și funcțională pentru pasionații de gătit.

  Concluzie:

  Trepiedul pentru ceaun de 120 cm, cu picioare de 10 mm, este partenerul perfect pentru sesiunile dvs. de gătit în aer liber sau în bucătărie. Cu o construcție solidă, versatilitate în utilizare și întreținere ușoară, acest trepied vă oferă suportul de care aveți nevoie pentru a obține rezultate culinare deosebite.

  Detalii produs

  Tip produs
  Ceaun
  Culoare
  Negru
  Material
  Metal
  37 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.