Produse de calitate | Lighean oval plastic, 30 litri, diverse culori
Lighean oval plastic, 30 litri, diverse culori, 57X47X23cm
cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Lighean oval plas
  Lighean oval plastic, 30 litri, diverse culori, 57X47X23cm
  cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Lighean oval plas

  Lighean oval plastic, 30 litri, diverse culori, 57X47X23cm

  2619
  in stoc
  24,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Ligheanul de plastic cu o capacitate de 30 litri și dimensiunile de 57x47x23 cm este un obiect util și versatil în gospodărie, folosit pentru o varietate de scopuri. Disponibil în diverse culori, acesta poate fi integrat ușor în diferitele camere ale casei. Iată o descriere mai detaliată:

  Capacitate medie: Cu o capacitate de 30 litri, acest lighean de plastic este potrivit pentru o gamă largă de activități casnice, precum spălarea veselei, depozitarea sau transportul apei, colectarea hainelor murdare sau a altor obiecte.

  Dimensiuni compacte: Dimensiunile ligheanului, 57x47x23 cm, îl fac ușor de manevrat și depozitat în spații mici, cum ar fi baia, bucătăria sau garajul. Poate fi plasat sub chiuvetă sau în dulapuri pentru a economisi spațiu.

  Diverse culori: Disponibilitatea în diverse culori vă permite să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. sau designului camerei în care veți folosi ligheanul, va rugam sa specificati culoare dorita si daca aceasta este disponibila, personalul nostru va pregati culorea aleasa, in caz contrar, va pregati o culoarea in mod aleatoriu.

  Material rezistent: Ligheanul este fabricat din plastic durabil, rezistent la uzură și la lovituri, asigurându-vă că va rezista utilizării îndelungate și că nu se va crăpa sau deteriora ușor.

  Ușor de curățat: Datorită materialului plastic, ligheanul poate fi curățat cu ușurință cu apă și detergent, menținându-l igienic și fără mirosuri neplăcute.

  Utilitate variată: Acest tip de lighean poate fi folosit pentru spălarea veselei, clătirea hainelor, colectarea apei pentru diverse activități sau chiar pentru stocarea temporară a unor obiecte.

  Ligheanul de plastic cu o capacitate de 30 litri este un accesoriu practic și versatil în gospodăria dvs. Cu dimensiunile sale compacte, culorile variate și durabilitatea sa, este un instrument util și funcțional în gestionarea activităților zilnice.

  Detalii produs

  47 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.