Sac sport, THE WILDE ONE, 46x35.5 cm, S-COOL, multicolor
cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Sac sport, THE WI
  cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Sac sport, THE WI

  Sac sport, THE WILDE ONE, 46x35.5 cm, S-COOL, multicolor

  101944wild
  in stoc
  37,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Sacul sport "THE WILDE ONE" de la S-COOL este un accesoriu esențial pentru cei mici. Cu dimensiunile sale de 46x35.5 cm, este perfect pentru depozitarea și transportul încălțămintei și a echipamentului sportiv al copiilor.

  Sacul asigură protecția echipamentului micuților, motivându-i să practice sport în condiții optime. Designul său multicolor este inscripționat cu diverse desene din universul animat, captivându-le atenția și implicându-i în activitățile sportive cu bucurie și entuziasm.

  Fabricat din materiale de înaltă calitate, sacul este rezistent și durabil, oferind protecție pentru conținutul său. Captuseala interioară este durabilă și contribuie la menținerea în siguranță a echipamentului.

  Sacul dispune de bretele reglabile, permițând ajustarea lungimii pentru o purtare confortabilă. Sistemul de închidere cu bretele solide permite, de asemenea, purtarea sacului pe spate, facilitând transportul.

  Dimensiunile ambalajului sunt de 46x35.5 cm, iar greutatea sacului este de 135 g. Este recomandat pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

  Sacul sport "THE WILDE ONE" de la S-COOL reprezintă o alegere excelentă pentru a încuraja activitatea fizică și entuziasmul copiilor față de sport. Cu designul său atractiv și funcționalitatea sa, sacul este perfect pentru călătorii și antrenamente, aducând bucurie și distracție în viața micuților.

  Detalii produs

  8 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.