Cutie alimente select, dreptunghiulara cu maner si capac, 3 litri
Cutie alimente select, dreptunghiulara cu maner si capac, 3 litri
  Cutie alimente select, dreptunghiulara cu maner si capac, 3 litri

  Cutie alimente select, dreptunghiulara cu maner si capac, 3 litri

  2607
  in stoc
  9,48 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Cutia alimente Select cu o capacitate generoasă de 3 litri este un produs versatil și practic, ideal pentru utilizarea în bucătărie. Această cutie este fabricată dintr-un material plastic extrem de rezistent, asigurând durabilitate și siguranță în timpul depozitării și transportului alimentelor.

  Cu forma sa dreptunghiulară și culoarea transparentă, permite o vizualizare ușoară a conținutului său.

  Un aspect notabil al acestei cutii este prezența mânerelor etanșe în diverse culori, ceea ce adaugă un plus de funcționalitate și stil. Aceste mânere nu numai că facilitează transportul, dar și asigură o închidere sigură și etanșă, menținând alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă.

  Cutia alimente Select este practică și utilă în bucătărie, oferind multiple moduri de utilizare. Ea este ideală pentru depozitarea alimentelor în frigider, păstrându-le organizate și protejate de contaminare. De asemenea, poate fi folosită pentru transportul alimentelor, asigurând că acestea ajung în siguranță la destinație.

  Un alt avantaj important al acestei cutii este capacitatea sa de a rezista la temperaturi extreme, între minus 25 de grade Celsius și plus 95 de grade Celsius. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizată pentru a păstra alimente în congelator sau pentru a încălzi mâncarea în cuptorul cu microunde fără a se deforma sau deteriora.

  Aceste dimensiuni generoase oferă suficient spațiu pentru depozitarea diverselor alimente și obiecte în bucătărie, făcând din Cutia alimente Select un accesoriu esențial pentru orice gospodărie.

  Detalii produs

  207 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.