Set 24 borcane de 720 ml, din sticla, fara capac | Avem si capace!
Set 24 borcane de 720 ml, din sticla, fara capac
  Set 24 borcane de 720 ml, din sticla, fara capac

  Set 24 borcane de 720 ml, din sticla, fara capac

  739
  in stoc
  64,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Setul de 24 borcane este perfect pentru a depozita și păstra diverse alimente și produse în bucătărie sau în alte spații de depozitare. Fiecare borcan are o capacitate de 720 ml și este fabricat din sticlă durabilă și transparentă. Aceste borcane sunt ideale pentru a stoca conserve, gemuri, murături, sosuri, mirodenii sau alte alimente uscate.

  Fiecare borcan are o formă cilindrică și este prevăzut cu un gât larg, ceea ce permite o umplere ușoară și o curățare convenabilă. Deși setul nu include capac, borcanele sunt proiectate pentru a se potrivi cu capace standard de 720 ml, pe care le puteți achiziționa separat. Capacele vor asigura siguranța alimentelor stocate și le vor proteja de contaminare și oxidare.

  Datorită materialului din care sunt fabricate, aceste borcane sunt rezistente la temperaturi ridicate și pot fi utilizate pentru conservarea în baie de apă sau în cuptor, în funcție de nevoile dumneavoastră. Sticla transparentă vă permite să vizualizați conținutul dintr-o simplă privire, făcându-vă ușor să identificați produsele stocate.

  Setul de 24 borcane de 720 ml este un accesoriu util în bucătăria dumneavoastră, oferindu-vă o modalitate eficientă și estetică de a organiza și păstra diverse alimente și produse în siguranță.

  Detalii produs

  Tip produs
  Borcan
  Culoare
  Transparent
  Material
  Sticla
  27424 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.