Detergent Profesional 3 Litri, Rufe Negre | Back to Black - Cashmere
Detergent profesional pentru rufe negre, Back to Black, 3L, Cashmere Aroma
  Detergent profesional pentru rufe negre, Back to Black, 3L, Cashmere Aroma

  Detergent profesional pentru rufe negre, Back to Black, 3L, Cashmere Aroma

  24038
  in stoc
  78,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Detergentul profesional pentru rufe negre "Back to Black" de la Cashmere Aroma este soluția perfectă pentru a avea grijă de hainele tale închise la culoare și pentru a le menține proaspete și vibrant negre, indiferent de câte ori le porți.

  Descoperă ce face acest detergent special:

  Protejarea și Restaurarea Culorii:

  • Detergentul "Back to Black" este conceput special pentru a proteja și a reda nuanța originală a hainelor închise la culoare. Această formulă unică ajută la prevenirea decolorării, astfel încât vei putea să te bucuri de hainele tale preferate pentru mai mult timp.

  Curățare Adâncă și Îndepărtarea Pătăților:

  • Detergentul conține două enzime de curățare care pătrund adânc în țesături și elimină petele, indiferent de cât de adânc s-au infiltrat. Rezultatele excelente ale acestor enzime vor face ca hainele tale să arate ca noi, chiar și după purtări îndelungate.

  Textură Fluidă și Eficiență la Temperaturi Joase:

  • Detergentul are o textură fluidă, ceea ce înseamnă că nu va lăsa urme pe haine sau așternuturi. Poate fi utilizat cu încredere la temperaturi de spălare joase, de 20 sau 30 de grade, fără a compromite eficiența sa.

  Fără Parfumuri Alergenice:

  • "Back to Black" nu conține parfumuri, făcându-l potrivit și pentru hainele bebelușilor. Absența parfumului îți permite să te bucuri de aromele tale preferate de parfumuri de rufe mai mult timp, deoarece nu le maschează.

  Împrospătare și Moi:

  • Acest detergent acționează asemenea unui balsam, lăsând hainele moi, catifelate și fără mirosuri neplăcute. În urma testelor, eficiența sa în curățarea petelor și catifelarea rufelor a fost de 100%.

  Cu "Back to Black," îți poți păstra garderoba întunecată în stare excelentă și poți să te bucuri de hainele tale preferate, fără grija decolorării sau a petelor. Detergentul este o alegere perfectă pentru cei care apreciază calitatea și durabilitatea hainelor lor negre.

  Hainele în nuanțe închise au o frumusețe aparte, dar decolorarea și pierderea culorii pot fi o preocupare reală. De aceea, am dezvoltat acest detergent special pentru a reda nuanța originală și pentru a proteja țesăturile tale preferate chiar și după numeroase purtări.

  Cu un volum generos de 3 litri, acest detergent nu este doar un produs special, ci și o alegere economică. Te poți bucura de prospețimea și îngrijirea profesională a hainelor tale fără a-ți golește buzunarul.

  Detergentul "Back to Black" se remarcă prin agentul său cu proprietate dublă. Pe de o parte, protejează țesăturile închise la culoare de decolorare, păstrându-le aspectul vibrant și intens. Pe de altă parte, are abilitatea de a reda negrului nuanța sa naturală, pură și originală, refăcând fibra materialului. Astfel, te poți bucura de hainele tale preferate ca și cum le-ai fi cumpărat în aceeași zi, chiar și după multiple purtări.

  Iar pentru că știm că pielea ta și a celor dragi este importantă, am eliminat parfumurile din compoziție, prevenind astfel potențialele reacții alergice. Detergentul "Back to Black" poate fi utilizat cu încredere chiar și pentru hainele bebelușilor. Mai mult, absența parfumurilor ajută aromele favorite ale parfumurilor de rufe să rămână pure și să persiste mai mult timp.

  Textura sa fluidă face ca detergentul să se dizolve ușor în apă, eliminând orice urmă a folosirii sale pe haine sau așternuturi în momentul în care "programul" se încheie. Eficiența sa se păstrează și la temperaturi de spălare joase, de 20 sau 30 de grade, economisind astfel energie și respectând mediul înconjurător.

  Descopera un alt produs din gama:

  detergent profesional color si alb foarte bun si ieftin

  Detalii produs

  Cashmere
  8 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.