Cutie depozitare cu roti, STERK, 58 Litri, 67X47X30 cm | Produse copii
CUTIE DEPOZITARE STERK 58 L CU ROTI 67 X 47 X 30 - Sterk produs de vanzare-poza- 1
CUTIE DEPOZITARE STERK 58 L CU ROTI 67 X 47 X 30 - Sterk produs de vanzare-poza- 2
  CUTIE DEPOZITARE STERK 58 L CU ROTI 67 X 47 X 30 - Sterk produs de vanzare-poza- 1
  CUTIE DEPOZITARE STERK 58 L CU ROTI 67 X 47 X 30 - Sterk produs de vanzare-poza- 2

  Cutie depozitare cu roti, STERK, 58 Litri, 67X47X30 cm

  5080
  in stoc
  74,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Cutia de depozitare cu roti STERK este o soluție practică și versatilă pentru organizarea și stocarea diverselor obiecte. Aceasta are o capacitate generoasă de 58 litri și dimensiuni de 67 x 47 x 30 centimetri, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de scopuri. Unul dintre aspectele sale notabile este peretele transparent, care permite vizualizarea conținutului fără a fi necesar să îndepărtați capacul. Acest lucru face ca identificarea rapidă a obiectelor să fie ușoară și eficientă.

  Materialele din care este construită cutia depozitare conferă o bună rezistență la acizi alimentari sau alte substanțe chimice comune. Aceasta calitate o face potrivită pentru depozitarea produselor alimentare, inclusiv fructe, legume și chiar lichide. Capacitatea sa de a proteja conținutul de praf și alte factori externi contribuie la menținerea prospețimii și integrității alimentelor. De asemenea, este important de menționat că materialul din care este fabricată cutia este netoxic, ceea ce înseamnă că nu va afecta gustul sau aroma alimentelor.

  Cu roțile sale, cutia de depozitare este ușor de manevrat și poate fi transportată fără probleme în diverse locuri din casă sau în afara ei. Acest lucru o face ideală pentru a organiza spații de depozitare sau pentru a muta obiectele de la un loc la altul. În plus față de utilizarea sa pentru depozitarea alimentelor, aceasta poate fi folosită cu succes pentru a organiza jucăriile, ustensilele sau hainele. Cu un capac sigur, conținutul este protejat de praf și murdărie, menținându-se în condiții bune până când aveți nevoie de el.

  În concluzie, cutia de depozitare cu roti STERK este o opțiune excelentă pentru a vă organiza și proteja obiectele într-un mod practic și eficient. Cu capacitatea sa generoasă, materialul rezistent și roțile pentru mobilitate, aceasta este o alegere versatilă pentru orice gospodărie.

  Detalii produs

  Capacitate
  58 L
  Tip produs
  Cutie depozitare
  Material
  Plastic
  12 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.