Trepied pentru telefon cu urmarire automata 360?| Calitativ
Trepied pentru telefon cu urmarire automata 360ᄚ - produs calitativ copii
    Trepied pentru telefon cu urmarire automata 360ᄚ - produs calitativ copii

    Trepied pentru telefon cu urmarire automata 360ᄚ

    MH-04986
    stoc epuizat
    156,27 lei
    Cu TVA

    Descriere

    • Usor de utilizat - Trepiedul se poate conecta cu o aplicatie si are o functie de urmarire a fetei si a obiectelor la 360ᄚ, care este ideala pentru vloguri, FaceTime, vacante si TikTok permitandu-va sa faceti fotografii si videoclipuri fara efort.
    • Urmarire faciala - Alegeti pictograma modului de urmarire faciala si camera va recunoaste automat persoana. Pentru inregistrarea video, cand va miscati, camera va va urmari fata. Pentru a face fotografii, setati mai intai pozitia si faceti fotografii automat la un timp fix de 3 secunde. Excelent pentru filmari video de prelegeri, evenimente sportive, prezentari, fotografii de grup, Instagram, YouTube, Tiktok, Vlog.
    • Urmarirea obiectelor - Alegeti pictograma modului de urmarire a obiectelor si urmariti deplasarea obiectelor. De exemplu, atunci cand cainele se misca, telefonul mobil urmareste cainele si apoi fotografiaza automat. Ce surpriza grozava pentru a obtine o poza profesionala de inalta calitate. Toata lumea il poate folosi si il va iubi. 

    Detalii produs

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie
    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.