Bidon pentru celectarea apei de ploaie, model Antic, 200 Litri
  Bidon pentru celectarea apei de ploaie, model Antic, 200 Litri

  Bidon pentru celectarea apei de ploaie, model Antic, 200 Litri, plastic

  938
  in stoc
  224,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Bidonul pentru colectarea apei de ploaie, cu un design de tip antic, este un recipient practic și util pentru adunarea și stocarea apei de ploaie în scopuri diverse.

  Iată o descriere a acestui bidon:

  Material rezistent: Bidonul este fabricat din plastic durabil și rezistent la intemperii, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în exterior, indiferent de condițiile meteorologice.

  Design de tip antic: Bidonul are un aspect deosebit, cu un design care amintește de stilul antic, ceea ce poate adăuga un element decorativ în grădină sau curtea dumneavoastră.

  Capacitate mare: Cu o capacitate de 200 de litri, bidonul vă permite să colectați o cantitate semnificativă de apă de ploaie, care poate fi folosită ulterior pentru udarea grădinii, a plantelor sau alte scopuri domestice.

  Dimensiuni spațioase: Dimensiunile bidonului sunt 60cm x 50cm x 110cm, oferind suficient spațiu pentru a instala bidonul într-un loc potrivit în grădină sau în curte.

  Ușor de instalat: Bidonul pentru colectarea apei de ploaie este ușor de instalat și poate fi poziționat sub un tub de scurgere sau sub un jgheab pentru a colecta apa de ploaie.

  Utilizare ecologică: Colectarea apei de ploaie este o modalitate ecologică de a economisi apă potabilă și de a contribui la protejarea mediului înconjurător.

  Ușor de utilizat: Bidonul are o deschizătură mare pentru colectoarea apei de ploaie.

  Durabilitate: Materialul plastic rezistent la intemperii asigură durabilitatea bidonului în timp, astfel încât să puteți beneficia de colectarea apei de ploaie pentru mai multe sezoane.

  Acest bidon pentru colectarea apei de ploaie de tip antic este nu doar practic, ci și estetic plăcut, adăugând un element decorativ în grădină sau în curte. Colectarea apei de ploaie este o modalitate eficientă de a gestiona resursele de apă și de a contribui la protejarea mediului, iar acest bidon vă ajută să faceți acest lucru cu ușurință.

  Detalii produs

  6 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.