Set 12 acuarele acrilice, 12 culori in tub, Centrum | Pictat & Desenat
Set 12 acuarele acrilice, 12 culori in tub, Centrum
  Set 12 acuarele acrilice, 12 culori in tub, Centrum

  Set 12 acuarele acrilice, 12 culori in tub, Centrum

  93800
  stoc epuizat
  41,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Setul de 12 acuarele acrilice marca Centrum de la GimiHome este alegerea ideală pentru toți pasionații de artă și creativitate. Cu o varietate bogată de 12 culori vibrante și vii, acest set oferă instrumentele necesare pentru a da viață ideilor și a crea lucrări artistice remarcabile.

  Fie că sunteți un artist începător sau experimentat, acest set de acuarele acrilice vă oferă posibilitatea de a explora tehnici diverse și de a crea efecte vizuale interesante. Fiecare tub conține o acuarelă acrilică de calitate, formulată pentru a oferi culori bogate și durabile, rezultând în lucrări artistice care rămân vii și impresionante pe termen lung.

  Folosind aceste acuarele acrilice Centrum, puteți da viață ideilor dvs. și puteți experimenta cu amestecul culorilor pentru a obține nuanțele și tonurile dorite. Fie că vă bucurați de pictura pe hârtie, carton, pânză sau alte suporturi, acest set vă oferă flexibilitatea necesară pentru a vă exprima creativitatea într-un mod personal.

  Fiecare culoare este ambalată într-un tub, asigurând o utilizare ușoară și controlată. Setul este potrivit pentru o gamă largă de proiecte artistice, de la desene și picturi la proiecte de artă tridimensională. Indiferent de nivelul de experiență, veți aprecia calitatea acestor acuarele acrilice care vă permit să creați lucrări expresive și frumoase.

  Detalii produs

  Tip produs
  Acuarele, pensule si blocuri de desen

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.