Vaza decorativa, in forma de cap, ceramica, neagra, 19 x 12 cm | GimiHOME
idei si jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Vaza decorativa, in forma de cap, ceramica, neagra, 19 x 12 cm OEM
    idei si jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Vaza decorativa, in forma de cap, ceramica, neagra, 19 x 12 cm OEM

    Vaza decorativa, in forma de cap, ceramica, neagra, 19 x 12 cm

    98982N
    Ultimele produse in stoc
    70,00 lei
    Cu TVA livrare în 1-3 zile

    Descriere

    Vaza decorativa, in forma de cap, ceramica, neagra, 19 x 12 cm

    Această vază decorativă din ceramică este o piesă de artă impresionantă, care va adăuga un plus de eleganță și rafinament oricărui interior. Designul său unic și finisajele de calitate o fac o piesă deosebită, care va atrage privirile și va deveni punctul de atracție al încăperii în care este expusă.

    Vaza are o formă elegantă și o textură plăcută la atingere, fiind confecționată din ceramică de înaltă calitate. Aceasta este acoperită cu un strat subțire de email, care conferă o strălucire aparte și un aspect îmbătrânit, dar totodată modern și sofisticat. Culoarea predominantă a vazei este albă, dar pe suprafața sa se regăsesc elemente decorative în tonuri de albastru, turcoaz, gri și maro.

    Această vază poate fi utilizată atât ca element decorativ de sine stătător, cât și pentru a găzdui flori și alte plante decorative. Datorită dimensiunilor sale generoase și a formei sale elegante, această vază poate fi plasată în orice încăpere a casei, adăugând un plus de stil și rafinament.

    Este important de menționat că această vază decorativă este fabricată manual, ceea ce înseamnă că fiecare piesă este unică și poate prezenta mici variații în ceea ce privește designul și finisajele. Acest lucru nu face decât să sporească valoarea acestei piese de artă și să-i confere un caracter autentic și individual.

    Detalii produs

    Dimensiuni
    19x12
    Tip produs
    vaza
    Culoare
    Negru
    Material
    ceramica
    OEM
    1 Obiect

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie

    S-ar putea sa-ti placa

    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.