Trotineta cu 3 roti pentru copii, albastra, cu design frumos, 166
  • Nou
Trotineta cu 3 roti pentru copii, albastra, cu...

Trotineta cu 3 roti pentru copii, albastra, cu design frumos, 166

567023
in stoc
104,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Trotineta cu 3 roți pentru copii, albastră, este un vehicul excelent pentru a aduce bucurie și dezvoltare fizică în viața micilor aventurieri. Aceasta are un design frumos și atrăgător pentru copii, captându-le atenția într-un mod plăcut. Trotineta este construită pe un cadru metalic solid, asigurând durabilitate și rezistență în timpul utilizării.

Pentru siguranță, trotineta este echipată cu un sistem de frânare situat pe roata din spate. Această caracteristică oferă copiilor controlul necesar asupra vitezei și învață noțiuni de siguranță rutieră.

Rotile trotinetei sunt acoperite cu silicon, ceea ce le conferă o aderență mai bună pe diferite suprafețe și reduce zgomotul în timpul deplasării. Această caracteristică face ca trotineta să fie potrivită atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior.

Un alt aspect practic al trotinetei este cosulețul de jucării cu ajutorul caruia copilul poate să transporte jucăriile preferate în timpul plimbărilor.

Ghidonul trotinetei este, de asemenea, reglabil pe înălțime în 3 trepte diferite. Acest aspect permite ajustarea trotinetei în funcție de înălțimea copilului, oferindu-i o poziție confortabilă în timpul utilizării.

Trotineta are o greutate maximă admisă de 55 kg, asigurându-se astfel că poate fi utilizată pe o perioadă mai îndelungată, pe măsură ce copilul crește.

Dimensiunile trotinetei sunt de aproximativ 62 cm lungime și 78 cm înălțime, fiind potrivită pentru copiii cu vârsta recomandată de 3 ani și peste. Aceasta oferă o stabilitate și manevrabilitate optimă pentru a-i ajuta pe cei mici să dobândească abilități de conducere și coordonare motorie.

Trotineta cu 3 roți pentru copii, albastră, cu un design frumos și caracteristici practice, este un companion perfect pentru distracția și dezvoltarea fizică a copiilor în timpul plimbărilor lor pline de aventură.

Detalii produs

Tip produs
Trotineta
OEM
4 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.