Prosop de hartie universal, 300 de metri, 2 straturi, GimiHome
Prosop de hartie universal, 300 de metri, 2 straturi, GimiHome
cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Prosop de hartie
  Prosop de hartie universal, 300 de metri, 2 straturi, GimiHome
  cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Prosop de hartie

  Prosop de hartie universal, 300 de metri, 2 straturi, GimiHome

  4773
  in stoc
  60,00 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Prosopul de hârtie universal GimiHome este un produs practic și versatil, conceput pentru o varietate de utilizări în gospodărie. Cu o lungime generoasă de 300 de metri, acest prosop de hârtie oferă o rezervă generoasă pentru a face față sarcinilor casnice diverse.

  Iată o descriere detaliată a acestui produs:

  • Lungime impresionantă: Cu o rolă de 300 de metri, acest prosop de hârtie oferă o cantitate abundentă de material, astfel încât să poți utiliza un singur prosop pentru mai multe sarcini fără a fi nevoie să-l înlocuiești prea des. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizare în bucătărie, baie sau în alte zone din casă.
  • Două straturi: Prosopul de hârtie GimiHome are două straturi, ceea ce îl face mai rezistent și mai durabil în comparație cu produsele cu un singur strat. Acest lucru îi conferă o capacitate de absorbție îmbunătățită, permițându-ți să absoarbi mai mult lichid sau să îndeplinești sarcini de curățare cu mai puține eforturi.
  • Material de calitate: Prosopul de hârtie este fabricat din 100% celuloză, ceea ce îl face o opțiune prietenoasă cu mediul și o alegere bună pentru cei care doresc să evite produsele sintetice sau plastice. Greutatea de 180 g/mp indică o hârtie de calitate care rezistă la sarcini diverse fără să se deterioreze rapid.
  • Rezistență sporită: Datorită celor două straturi și materialelor de calitate, prosopul de hârtie GimiHome este rezistent la rupere și nu se desface ușor, ceea ce îl face ideal pentru ștergerea suprafețelor umede sau murdare fără a lăsa resturi.
  • Absorbție eficientă: Produsul oferă o absorbție foarte bună, ceea ce îl face potrivit pentru ștergerea petelor sau a lichidelor. Poți să-l folosești cu încredere în bucătărie pentru a absorbi vărsături sau pentru a curăța suprafețe umede.
  • Ieftin și practic: Prosopul de hârtie GimiHome este un produs accesibil, oferind un raport calitate-preț excelent. Datorită lungimii sale generoase și a rezistenței sporite, acesta poate dura mai mult timp decât produsele mai mici sau mai subțiri, economisindu-ți bani pe termen lung.

  În concluzie, prosopul de hârtie universal GimiHome cu 300 de metri, 2 straturi și fabricat din 100% celuloză este o opțiune excelentă pentru sarcini variate de curățenie și absorbție în gospodărie. Este un produs ieftin, rezistent și foarte absorbant, care poate să îndeplinească nevoile tale de curățare și igienă cu eficiență.

  Detalii produs

  31 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.