Scaun de masa pentru hranirea bebelusului, alb, 3364 | Mananca sanatos
  • Nou
Scaun de masa pentru hranirea bebelusului, alb, 3364

Scaun de masa pentru hranirea bebelusului, alb, 3364

567025
Ultimele produse in stoc
164,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Scaunul de masă pentru hrănirea bebelușului într-o nuanță albă, model 3364, este un produs ideal pentru a asigura confortul și siguranța micuțului tău în timpul mesei. Conceput special pentru copii cu vârsta de la 6 luni și o greutate maximă de 25 kg, acest scaun este perfect adaptat nevoilor lor în perioada în care încep să exploreze hrana solidă.

Scaunul de masă oferă o platformă sigură și stabilă pentru ca bebelușul să se așeze în timpul meselor. Este construit din materiale de înaltă calitate, rezistente și ușor de curățat, asigurând astfel igiena necesară în jurul zonei de hrană.

Cu un design ergonomic, scaunul de masă oferă sprijin adecvat pentru coloana vertebrală în timpul hrănirii. Dispune de centuri de siguranță reglabile pentru a fixa copilul în scaun, evitând orice risc de cădere sau deplasare necontrolată.

În concluzie, scaunul de masă pentru hrănirea bebelușului, alb, model 3364, este un produs sigur, confortabil și practic pentru a facilita hrănirea copilului tău într-un mod convenabil și plăcut atât pentru el, cât și pentru tine. Este un element indispensabil în procesul de învățare și explorare a hranei solide, oferindu-i micuțului posibilitatea de a se bucura de mesele într-un mod confortabil și în siguranță.

Detalii produs

Ucar Toys
2 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.