Ghiveci ORHIDEA 1.3 L, lavanda, plastic| GimiHome
  Ghiveci ORHIDEA TWIN 1.3 L , LAVANDA, cu auto-udare si fitil OEM - produs de calitate si ieftin

  Ghiveci ORHIDEA TWIN 1.3 L , LAVANDA, cu auto-udare si fitil

  82695
  in stoc
  8,99 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Doresti un decor frumos pentru orhideea ta , iti prezentam un ghiveci unic pentru acestea, cu un sistem de drenaj, udare automata cu fitil si control al nivelului apei.

  Acesta constă in 2 părți:

  Ghiveciul interior, în care poate fi plantată orhideea în sine. În partea de jos a ghiveciului interior există găuri pentru scurgerea excesului de apă și un sistem automat de udare cu fitil pentru furnizarea apei de care are nevoie planta. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când nu este posibil să se dedice suficient timp orhideei, în special în vacanță, o călătorie de afaceri.

  Ghiveciul exterior este fabricat din plastic de înaltă calitate, perfect lustruit, cu o culoare strălucitoare frumoasă și bogată, cu dimensiunea vasului interioare de 15 cm înălțime si 12.5 cm diametru, si un volum de 1.3 litri.

   Vasul exterior este, de asemenea, un rezervor de stocare, în care excesul de apă este scurs atunci când udați Orhideea. O fereastră situată în partea de jos a vasului de orhidee vă permite să controlați nivelul apei și, dacă este necesar, să o completați la timp.

  Detalii produs

  Capacitate
  1.3 L
  Tip produs
  Ghiveci
  OEM
  119 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  8 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.