Masina de tuns iarba, jucarie pentru copii, verde, 5848 | GimiHome
  • Nou
Masina de tuns iarba, jucarie pentru copii, verde, 5848

Masina de tuns iarba, jucarie pentru copii, verde, 5848

567015
in stoc
45,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Masina de tuns iarba, jucarie pentru copii, verde, 5848

Mașina de tuns iarbă, jucărie pentru copii într-o nuanță vibrantă de verde, model 5848, este un cadou perfect pentru cei mici care sunt interesați de activitățile de grădinărit și de a ajuta în curățarea și îngrijirea curții.

Această jucărie de tuns iarbă este concepută special pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, oferindu-le o modalitate sigură și distractivă de a imita activitățile de curățenie și îngrijire a spațiilor verzi. Este ușor de manevrat, adaptată dimensiunilor și puterii copiilor mici.

Cu ajutorul acestei jucării, copiii pot dezvolta abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână, învățând în același timp despre responsabilitatea de a avea grijă de spațiul lor exterior. Pot să-și folosească imaginația pentru a crea scenarii de curățenie și pentru a se juca împreună cu prietenii sau frații și surorile lor.

Această mașină de tuns iarbă de jucărie nu funcționează cu combustibil și nu produce zgomot sau vibrații reale. Este o jucărie sigură și non-toxică pentru copii, care le permite să se simtă ca niște mici grădinari în timp ce se distrează.

În concluzie, mașina de tuns iarbă, jucărie pentru copii în nuanță verde, model 5848, este o alegere excelentă pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani care sunt interesați de grădinărit și de activitățile de curățenie în aer liber. Această jucărie le oferă o experiență distractivă și educativă, dezvoltându-le abilitățile motorii și creativitatea într-un mod sigur și captivant.

Detalii produs

Ucar Toys
6 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.