Casa de marcat pentru copii, cu scaner, cantar, banuti si accesorii
Casa de marcat pentru copii, cu scaner, cantar, banuti si diverse accesorii
  Casa de marcat pentru copii, cu scaner, cantar, banuti si diverse accesorii

  Casa de marcat pentru copii, cu scaner, cantar, banuti si diverse accesorii

  77643
  stoc epuizat
  58,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Casa de marcat pentru copii este un jucărie educativă și distractivă care imită o casă de marcat reală. Aceasta este concepută pentru a dezvolta abilitățile de joc de rol, matematică și sociale ale copiilor într-un mod interactiv și captivant. Iată o descriere detaliată a unei astfel de jucării:

  Aspect și Design:

  Casa de marcat este realizată în culori vii și atrăgătoare, cu detalii realiste pentru a imita aspectul unei case de marcat adevărate. Designul poate varia, dar în general, va avea un ecran simulat, butoane tactili, un scaner, o zonă pentru cântărirea obiectelor și un compartiment pentru bani de jucărie.

  Funcții și Accesorii:

  -Ecran Simulat: Jucăria poate avea un ecran LCD sau o zonă pe care copiii pot să "introducă" informații, precum prețurile și cantitatea articolelor.

  -Butoane Tactile: Butonul pentru deschiderea sertarului, butoane pentru introducerea cifrelor și funcțiilor diverse precum adăugarea, scăderea și calcularea totalului.

  -Scaner: Un scanner cu lumină LED care le permite copiilor să "scaneze" codurile de bare de pe obiectele de jucărie sau pe bilețelele simulate.

  -Cântar: O zonă cu un cântar simulat unde copiii pot pune obiecte mici și să simuleze cântărirea lor pentru a determina prețul.

  -Banuți de jucărie: Casa de marcat vine cu monede și bancnote de jucărie de diferite valori, pe care copiii le pot folosi pentru a efectua tranzacții fictive.

  -Beneficii educaționale:

  Dezvoltă abilități de joc de rol, stimulând imaginația și creativitatea.

  Învățarea conceptelor de bază ale numerelor, adunării, scăderii, a valorilor monetare și a conceptelor de comerț.

  Dezvoltă abilități sociale și de comunicare prin simularea interacțiunilor comerciale.

  Încurajează coordonarea ochi-mână și dezvoltarea abilităților motorii fine prin apăsarea butoanelor și manevrarea obiectelor mici.

  Concluzie: Casa de marcat pentru copii cu scaner, cântar, banuți și diverse accesorii este o jucărie educativă versatilă care combină divertismentul cu învățarea. Acest tip de jucărie îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile matematice, de comunicare și de gândire creativă într-un mediu ludic și interactiv.

  Detalii produs

  Tip produs
  Set joaca supermarket
  Culoare
  Multicolor
  Material
  Plastic

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.