Cos mic de baschet pentru copii, cu minge inclusa, 0131
  • Nou
Cos mic de baschet pentru copii, cu minge...

Cos mic de baschet pentru copii, cu minge inclusa, 0131

567013
in stoc
27,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Cos mic de baschet pentru copii, cu minge inclusa, 0131

Cosul mic de baschet pentru copii, cu minge inclusă (modelul 0131), este o jucărie minunată pentru cei mici care sunt pasionați de baschet sau doresc să își dezvolte abilitățile sportive. Este o opțiune perfectă pentru a-i încuraja pe copii să facă mișcare și să se distreze în același timp.

Cosul este conceput special pentru copii și are dimensiuni potrivite pentru mâinile și înălțimea lor. Este fabricat din material durabil și sigur, astfel încât să reziste utilizării regulate și să ofere siguranță în timpul jocului. Montarea este ușoară și rapidă, astfel încât copiii să poată începe imediat să se bucure de joc.

În pachetul jucăriei este inclusă o minge de baschet potrivită pentru mâinile copiilor. Minge are dimensiuni și greutate adaptate pentru copii, ceea ce le permite să o arunce și să o prindă cu ușurință. Aceasta este concepută să ofere un control bun asupra direcției și să fie ușor de manevrat de către cei mici.

Această jucărie este nu doar distractivă, ci și educativă, contribuind la dezvoltarea abilităților motorii fine și la îmbunătățirea coordonării generale a copilului. Jocul de baschet îi ajută pe copii să își îmbunătățească echilibrul, precizia și atenția.

În concluzie, cosul mic de baschet pentru copii, cu minge inclusă, modelul 0131, este o jucărie excelentă pentru băiețeii plini de energie. Este potrivită pentru copii de peste 3 ani și îi încurajează să facă mișcare, să se distreze și să își dezvolte abilitățile sportive și coordonarea ochi-mână. Este un cadou perfect pentru orice copil pasionat de baschet sau pentru a-i introduce în lumea sportului și a jocului activ.

Jucarie recomandata pentru copii de peste 3 ani.

Detalii produs

OEM
18 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.