Poarta de fotbal cu minge inclusa, pentru copii, cu prelata, GOL 227
  • Nou
Poarta de fotbal cu minge inclusa, pentru...

Poarta de fotbal cu minge inclusa, pentru copii, cu prelata si tinta cu puncte, GOL 227

567014
in stoc
78,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Poarta de fotbal cu minge inclusa, pentru copii, cu prelata si tinta cu puncte, GOL 227

Poarta de fotbal GOL 227 este un set perfect pentru copiii pasionați de fotbal și care doresc să-și dezvolte abilitățile în acest sport captivant. Setul include o poartă de fotbal, o minge și accesorii suplimentare care adaugă distracție și provocări în timpul jocului.

Poarta de fotbal este fabricată din materiale durabile și rezistente, asigurând astfel stabilitate și rezistență în timpul utilizării.

De asemenea, poarta dispune de o tinta cu puncte. Aceasta este prevăzută cu zone colorate și cu punctaje, oferind copiilor un obiectiv clar în timpul jocului. Prin încercarea de a marca goluri în zonele cu punctaj mai mare, copiii își pot îmbunătăți precizia și abilitățile de tragere la poartă.

Setul include și o minge de fotbal, care este dimensionată și potrivită pentru copiii de vârstă mică. Minge este ușoară și manevrabilă, facilitând jocul și controlul mingii pentru cei mici.

Poarta de fotbal GOL 227 oferă o modalitate excelentă pentru copii de a-și petrece timpul liber în aer liber, practicând fotbalul și dezvoltându-și abilitățile motrice, coordonarea ochi-mână și spiritul de echipă. Acest set îi încurajează pe cei mici să-și exerseze abilitățile de tragere la poartă și să se distreze într-un mod activ și sănătos.

Cu designul său atractiv și elementele suplimentare, poarta de fotbal GOL 227 este o alegere excelentă pentru copiii dornici să-și exploreze pasiunea pentru fotbal și să-și dezvolte aptitudinile sportive într-un mod interactiv și distractiv.

Detalii produs

Ucar Toys
4 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.