Instalatie liniara de Craciun, alb rece, cu incarcare solara, 100 led
Instalatie liniara de Craciun, lumina led alb rece, cu incarcare solara, 100 leduri, 10 M, 6043W
  Instalatie liniara de Craciun, lumina led alb rece, cu incarcare solara, 100 leduri, 10 M, 6043W

  Instalatie liniara de Craciun, lumina led alb rece, cu incarcare solara, 100 leduri, 10 M, 6043W

  17749
  in stoc
  44,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Instalația liniară de Crăciun cu lumini LED alb rece, cu încărcare solară, reprezintă o opțiune minunată pentru decorarea casei sau a grădinii în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Caracteristici principale:

  • Design liniar: Instalația are o formă liniară, având o lungime de 10 metri, ceea ce permite acoperirea unei distanțe generoase pentru a decora spațiul dorit.
  • Lumini LED alb rece: Cele 100 de LED-uri împrăștiate de-a lungul instalației oferă un spectru variat de culori, adăugând un farmec festiv și o atmosferă caldă.
  • Economie de energie: Datorită tehnologiei cu LED-uri, instalația consumă mai puțină energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, făcând-o o opțiune ecologică și eficientă din punct de vedere energetic.
  • Încărcare solară: Un aspect inovator al acestei instalații este capacitatea de a se încărca cu energie solară. Acest lucru înseamnă că instalația acumulează energie în timpul zilei, iar apoi, atunci când se întunecă, LED-urile se aprind automat, fără a fi necesară o sursă de alimentare suplimentară.
  • Durabilitate: Instalația este concepută pentru a rezista la condiții meteorologice variate, fiind rezistentă la apă și la intemperii. Aceasta poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior.
  • Număr mare de LED-uri: Cu 100 de LED-uri, instalația oferă o lumină strălucitoare și uniformă, acoperind o zonă extinsă pentru a evidenția frumusețea decorului de Crăciun.

  Această instalație liniară de Crăciun cu lumini LED alb rece și încărcare solară aduce o notă modernă și eco-friendly în decorul sărbătorilor de iarnă, creând o atmosferă plină de căldură și bucurie.

  Detalii produs

  Tip produs
  Instalatie
  Culoare
  Alb
  31 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie
  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.