Set 50 capace pentru borcane, FI 100 mm, diverse culori | Gospodina
Set 50 capace pentru borcane, FI 100 mm, diverse culori
  Set 50 capace pentru borcane, FI 100 mm, diverse culori

  Set 50 capace pentru borcane, FI 100 mm, diverse culori

  1024
  in stoc
  49,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Setul de 50 capace diverse culori pentru borcane este perfect pentru a sigila și proteja conținutul borcanelor tale. Aceste capace au un diametru de 100 mm și se potrivesc borcanelor obișnuite.

  Capacele sunt fabricate dintr-un material durabil și rezistent, asigurând o închidere etanșă pentru a menține prospețimea și calitatea alimentelor. Ele sunt de culoare neagra, oferind un aspect simplu și elegant borcanelor tale.

  Setul de 50 capace negre sau diverse culori este ideal pentru depozitarea și conservarea diferitelor alimente sau preparate casnice. Poți utiliza aceste capace pentru a sigila borcanele cu gemuri, dulcețuri, sosuri sau alte delicatese.

  Montarea capacelelor este simplă și rapidă, iar ele pot fi reutilizate pentru multiple utilizări. Cu acest set de capace gri sau diverse culori pentru borcane, vei putea păstra alimentele tale în siguranță și într-un mod organizat.

  Asigură-te că borcanele tale sunt bine sigilate și protejate cu aceste capace diverse culori de înaltă calitate. Cu un aspect simplu și curat, aceste capace vor adăuga un plus de profesionalism și ordine în cămara sau pe rafturile din bucătărie.

  Detalii produs

  20441 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie
  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.