Caserole polistiren 2 compartimente | Set 100 bucati caserole GimiHome
Caserole polistiren 2 compartimente, set 100 caserole, 24 x 21 x 7 cm OEM - produs de calitate si ieftin
  • -7,00 lei
Caserole polistiren 2 compartimente, set 100 caserole, 24 x 21 x 7 cm OEM - produs de calitate si ieftin

Caserole polistiren 2 compartimente, set 100 caserole, 24 x 21 x 7 cm

4891
in stoc
61,88 lei 68,88 lei -7,00 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Caserole din POLISTIREN 2 COMPARTIMENTE DE CALITATE | Alb imaculat | Rezistente

Caserolele din polistiren cu 2 compartimente de calitate sunt soluția perfectă pentru a servi sau transporta preparatele în cele mai bune condiții. Acestea sunt fabricate din polistiren expandat durabil, asigurând o izolație termică excelentă și menținând temperatura și gustul preparatelor.

Caserolele au dimensiunile ideale de 24x21x7 cm, fiind suficient de spațioase pentru a încapă o porție generoasă de mâncare în fiecare compartiment. Acestea sunt disponibile în culoarea albă, conferind un aspect curat și profesional.

Fiecare caserolă este prevăzută cu un capac, asigurând sigilarea adecvată și menținerea prospețimii alimentelor. Capacul se poate închide ermetic, astfel încât nu există riscul scurgerii sau contaminării preparatelor în timpul transportului.

Caserolele pot fi utilizate în contact cu o varietate de alimente reci în condiții de refrigerare sau congelare. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru alimente calde, cu condiția ca temperatura să nu depășească 85 ℃. Este important de menționat că, în cazul depozitării sub zero grade, caserolele pot fi sensibile și se pot fisura sau sparge ușor.

Ambalate în seturi de 100 de bucăți, aceste caserole asigură o soluție convenabilă și economică pentru restaurante, servicii de catering, evenimente și orice altă situație în care este necesară servirea sau transportul preparatelor într-un mod sigur și eficient.

Daca doresti sa servesti sau sa transporti preparatele in cele mai bune conditii, asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor, alege produsul nostru.

Dimensiunile sunt de 24x21x7 cm, sunt disponibile in culoarea alba, si vin ambalate in set de 100 de bucati.

Caserolele  pot intra in contact cu multe tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara sa depaseasca temperatura de 85 ℃; iar daca depozitarea se face sub zero grade, maxim - 20℃, acestea se pot fisura sau se sparge usor.

Detalii produs

Tip produs
Vesela unica folosinta
Culoare
Alb
Material
Polistiren
74 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.