Saci Menajeri rezistenti, DasPack, 120L, 70x110, 10 bucati/set
cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Saci Menajeri rez
  cratite, oale, tigai pentru a prepara cea mai buna mancare sau jucarii calitative pentru copii, baieti si fete Saci Menajeri rez

  Saci Menajeri rezistenti, DasPack, 120L, 70x110, 10 bucati/set

  404
  in stoc
  5,44 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Sacii menajeri rezistenți DasPack sunt alegerea perfectă pentru gestionarea eficientă a deșeurilor și curățenie în gospodărie. Setul conține 10 saci cu o capacitate mare de 120 de litri, asigurând suficient spațiu pentru a colecta și transporta diverse tipuri de deșeuri.

  Sacii menajeri sunt confecționați dintr-un material rezistent, care le conferă durabilitate și capacitate de a rezista la greutăți și uzură. Astfel, puteți fi siguri că sacii vor rămâne integri și nu vor ceda în timpul manipulării.

  Dimensiunile generoase ale sacilor de 70x110 cm asigură o capacitate suficientă pentru a încăpea o cantitate mare de deșeuri. Aceasta vă permite să colectați mai multe deșeuri într-un singur sac și să reduceți numărul de schimbări necesare.

  Sacii menajeri DasPack sunt ideali pentru utilizare în bucătărie, în timpul curățeniei generale sau pentru colectarea deșeurilor în grădină. Aceștia sunt prevăzuți cu o deschidere largă pentru o încărcare și sigilare ușoară.

  Setul de 10 bucați vă oferă o rezervă generoasă de saci menajeri, asigurându-vă că aveți întotdeauna la îndemână când este nevoie. Aceștia sunt ambalați într-un mod convenabil și pot fi depozitați în mod eficient.

  Cu sacii menajeri rezistenți DasPack, veți avea încredere că deșeurile sunt gestionate în mod igienic și eficient, oferindu-vă un mediu curat și organizat în gospodărie.

  Detalii produs

  OEM
  12 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.