ACE Professional Clor - Inalbitor Puternic și Eficient, 4 litri
  ACE Professional, inalbitor, 4 litri, variata mare

  ACE Professional, inalbitor, 4 litri, variata mare

  95418
  Ultimele produse in stoc
  29,99 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  ACE Professional este o soluție puternică pentru curățare, înălbire și îndepărtarea petelor, disponibilă într-un recipient mare de 4 litri. Această variantă de dimensiuni generoase este ideală pentru a face față diferitelor nevoi de curățare din gospodărie, oferindu-vă rezultate de înaltă calitate.

  Cu ACE Clor, obținerea celor mai bune rezultate în curățarea și întreținerea gospodăriei devine ușoară și eficientă. Acest produs versatil este conceput pentru a face față mai multor provocări, inclusiv îndepărtarea petelor, curățarea profundă și înălbirea diverselor tipuri de suprafețe.

  Indiferent dacă este vorba despre pete persistente de pe haine, suprafețe murdare sau de rufe care au nevoie de o înălbire intensă, ACE Clor se dovedește a fi o alegere eficientă. Acest produs contribuie la strălucirea albă a hainelor și la menținerea aspectului curat al casei tale.

  O caracteristică deosebită a ACE Clor este capacitatea sa de a asigura o igienă profundă pentru casa ta și pentru hainele tale. Pe lângă eliminarea petelor vizibile, acest inalbitor este formulat pentru a elimina chiar și murdăria invizibilă, ajutând astfel la menținerea unui mediu curat și sănătos.

  Recipientul de 4 litri oferă suficient produs pentru a putea aborda numeroase sarcini de curățare, fără a fi nevoie să cumpărați frecvent produs nou. ACE Professional se remarcă prin eficacitatea sa și versatilitatea în îngrijirea gospodăriei, oferindu-vă o soluție unică pentru o gamă largă de nevoi de curățare.

  În concluzie, ACE Professional Clor este un partener de încredere în ceea ce privește menținerea curățeniei, igienei și strălucirii în gospodăria ta.

  Detalii produs

  Tip produs
  Inalbitor rufe si apret
  1 Obiect

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.