Solutie pentru indepartat petele, Ace Colors, 1Litru | Detergenti rufe
Solutie pentru indepartat petele, Ace Colors, 1 Litru
  Solutie pentru indepartat petele, Ace Colors, 1 Litru

  Solutie pentru indepartat petele, Ace Colors, 1 Litru

  40203
  stoc epuizat
  20,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Soluția Ace Colors, disponibilă în ambalajul de 1 litru, reprezintă un instrument de încredere pentru îndepărtarea petelor și menținerea culorilor vibrante ale hainelor colorate și delicate.

  Formulată special cu oxigen activ și fără clor, Ace Colors oferă multiple beneficii pentru procesul de spălare a hainelor:

  • Igienizare Eficientă: Aceasta soluție îmbunătățește nivelul de igienă al hainelor prin acțiunea sa de curățare eficientă. Formula cu oxigen activ ajută la eliminarea bacteriilor și a microorganismelor neplăcute, asigurând hainele curate și proaspete.
  • Îndepărtarea Petelor Dificile: Ace Colors este optimă pentru îndepărtarea petelor dificile, inclusiv pete de grăsime sau alte pete persistente. Aceasta acționează în profunzime asupra petelor, facilitând procesul de curățare înainte de spălare.
  • Culori Strălucitoare După Spălare: Această soluție contribuie la menținerea culorilor intense ale hainelor colorate, evitând decolorarea și estomparea în timpul spălării repetate. Astfel, hainele tale vor arăta proaspete și vibrant chiar și după mai multe cicluri de spălare.
  • Miros Proaspăt și Plăcut: Ace Colors nu doar curăță și îndepărtează petele, ci și lasă o aromă proaspătă pe tesături. Acest lucru adaugă un nivel suplimentar de prospime și plăcere în timpul utilizării hainelor spălate.
  • Compatibilitate Cu Diferite Tipuri de Tesături: Formula Ace Colors este potrivită pentru o gamă largă de tipuri de tesături, inclusiv cele delicate precum mătasea și lâna. Aceasta asigură că hainele tale vor fi curățate în siguranță și eficient, fără a compromite calitatea materialului.
  • Îmbunătățirea Procesului de Spălare: Adăugarea soluției Ace Colors în procesul de spălare poate îmbunătăți performanța detergentului utilizat. Aceasta contribuie la descompunerea și îndepărtarea mai eficientă a murdăriei și petelor, rezultând în rezultate mai bune în ceea ce privește curățarea hainelor.

  În concluzie, soluția Ace Colors se prezintă ca un ajutor esențial pentru îngrijirea hainelor colorate și delicate. Cu formula sa avansată și multiplele beneficii pe care le aduce, Ace Colors promite să ofere hainelor tale nu doar curățenie și îndepărtare eficientă a petelor, ci și o îmbunătățire semnificativă a aspectului și duratei de viață a culorilor.

  Detalii produs

  Tip produs
  solutie pentru pete

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.