Ceas de masa, LED 6631, indica ora si temperatura | Cadoul ideal
Ceas de masa, LED 6631, indica ora si temperatura
    Ceas de masa, LED 6631, indica ora si temperatura

    Ceas de masa, LED 6631, indica ora si temperatura

    566070
    stoc epuizat
    62,88 lei
    Cu TVA

    Descriere

    Ceasul de masă LED 6631 este un accesoriu practic și funcțional, perfect pentru a vă ține la curent cu ora și temperatura într-un mod simplu și convenabil.

    Acest ceas de masă este dotat cu un display LED, care afișează în mod clar și ușor de citit atât ora, cât și temperatura curentă. Astfel, veți putea verifica rapid aceste informații importante în orice moment al zilei.

    Designul compact al ceasului îl face potrivit pentru a fi amplasat pe masa de birou, pe noptieră sau în orice altă zonă a casei. Dimensiunile sale sunt optimizate pentru a se integra armonios în decorul dvs., ocupând un spațiu minim.

    În plus, ceasul de masă LED 6631 este ușor de utilizat. Afișajul LED are un contrast ridicat, asigurând o vizibilitate clară chiar și în condiții de iluminare redusă. Funcționarea ceasului se realizează cu ajutorul unui set simplu de butoane, care vă permit să setați și să ajustați ora și temperatura în funcție de preferințele dvs.

    Indiferent dacă îl utilizați acasă sau la birou, ceasul de masă LED 6631 vă va oferi informațiile de bază de care aveți nevoie într-un mod convenabil și eficient. Indicarea precisă a orei și temperaturii vă va ajuta să vă gestionați mai bine timpul și să ajustați ambientul în funcție de condițiile meteorologice.

    Detalii produs

    Recenzii (0)

    Nici o recenzie

    S-ar putea sa-ti placa

    Produs adaugat in lista de dorinte
    Produs adaugat in comparator

    Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

    Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.