Candela din sticla cu capac, Maica Domnului Fecioara Maria
  Candela din sticla cu capac, Maica Domnului Fecioara Maria

  Candela cu capac, Maica Domnului Fecioara Maria

  104386
  stoc epuizat
  23,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Candela cu capac, cu imaginea Maicii Domnului Fecioara Maria, este un obiect de folosinta religioasa si sentimentala, ideal pentru a aprinde lumanari sau candele in memoria celor dragi la biserica sau la cimitir. Aceasta candela este conceputa cu respect pentru traditiile religioase si pentru a ajuta oamenii sa pastreze vie amintirea persoanelor iubite care au plecat dintre noi.

  Caracteristicile acestei candele includ:

  • Imaginea lui Iisus Hristos: Candela este decorata cu o imagine a Maicii Domnului Fecioara Maria, una dintre cele mai importante figuri din religia crestina. Aceasta imagine adauga o nota de sacralitate si reverenta produsului.
  • Design simplu si frumos: Candela are un design simplu si elegant, care este potrivit pentru o varietate de ocazii religioase, cum ar fi rugaciuni, comemorari la cimitir sau vizite la biserica. Designul sau sobru reflecta respectul pentru traditiile religioase.
  • Capac detasabil: Candela este prevazuta cu un capac care se poate detasa cu usurinta, permitand accesul la interiorul borcanului. Acest lucru face mai usoara aprinderea lumanarilor sau a candelelor si permite sa se pastreze produsul intr-o stare buna.
  • Folosirea pentru amintirea celor dragi: Candela este conceputa pentru a ajuta oamenii sa pastreze vie amintirea persoanelor dragi care au trecut in nefiinta. Este o modalitate simbolica si linistitoare de a aduce un omagiu celor decedati.
  • Utilizare la biserica sau cimitir: Candela este portabila si poate fi adusa cu usurinta la biserica sau la cimitir pentru a fi folosita in timpul slujbelor religioase sau a comemorarilor speciale.

  Aceasta candela cu capac, decorata cu imaginea Maicii Domnului Fecioara Maria, este un produs cu o semnificatie religioasa profunda si o modalitate frumoasa de a onora amintirea celor dragi. Folosirea sa la biserica sau la cimitir poate oferi un moment de liniste si reflectie, aducand confort celor care il utilizeaza pentru a comemora persoanele plecate in eternitate.

  Detalii produs

  Tip produs
  Lumanari si candele
  OEM

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.