Set petru picnic de joaca pentru copii, 18 piese, multicolor
  Set petru picnic de joaca pentru copii, 18 piese, multicolor

  Set petru picnic de joaca pentru copii, 18 piese, multicolor

  85337
  in stoc
  33,88 lei
  Cu TVA livrare în 1-3 zile

  Descriere

  Setul pentru picnic de joacă pentru copii, cu cele 18 piese multicolore, este o jucărie minunată și educativă, perfectă pentru fetițe care doresc să se distreze și să-și folosească imaginația în timpul jocului. Cu un design frumos și atrăgător, acest set vine ambalat într-un coșuleț de plastic, pentru a recrea experiența unui adevărat picnic al păpușilor.

  Principalele caracteristici ale acestui produs includ:

  • Set complet pentru picnic: Acest set conține 18 accesorii esențiale pentru organizarea unui "ceai" imaginar pentru păpuși. Aceste accesorii includ un ceainic cu capac, două ceșcuțe cu farfuriuțe și lingurițe, o cană cu farfuriuță, două prăjituri delicioase și patru cutii diferite pentru alimente precum lapte, biscuiți, suc și cereale. Aceste accesorii permit copiilor să-și dezvolte abilitățile de organizare și să pună în scenă mici evenimente sociale pentru păpușile lor.
  • Material plastic sigur: Toate piesele din acest set sunt realizate din plastic de înaltă calitate, sigur pentru copii. Acest material durabil este ușor de curățat și rezistent în timpul jocurilor copiilor.
  • Dimensiuni potrivite pentru mâini mici: Coșulețul de picnic are dimensiunile perfecte pentru a fi manevrat cu ușurință de către mâinile mici ale copiilor. Acest lucru încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mână-ochi.
  • Avertizare de vârstă: Este important de menționat că acest produs nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani, deoarece conține piese mici care pot fi înghițite sau prezintă un risc de sufocare. Trebuie să fie folosit sub supravegherea unui adult responsabil.

  Acest set pentru picnic de joacă este un cadou minunat pentru fetițe, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta imaginația, abilitățile sociale și de organizare, precum și de a se bucura de ore nesfârșite de joacă creativă. Cu acest set, copiii pot experimenta distracția și bucuria de a organiza propriile evenimente de picnic pentru păpușile lor, dezvoltând în același timp abilitățile necesare pentru viața de zi cu zi.

  Detalii produs

  Ucar Toys
  17 Produse

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie

  S-ar putea sa-ti placa

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Produs adaugat in lista de dorinte

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.