Lampa suspendata, TRIO CARLOTTA, 305170132, neagra
Lampa suspendata, TRIO CARLOTTA, 305170132, neagra
  • Nou
Lampa suspendata, TRIO CARLOTTA, 305170132, neagra

Lampa suspendata, TRIO CARLOTTA, 305170132, neagra

lampacarlota
in stoc
199,00 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Lampa suspendată TRIO CARLOTTA, modelul 305170132, în culoarea neagră, impresionează prin designul său industrial și versatilitatea oferită de cablul său lung de 6 metri, permitând adaptarea individuală pentru montarea pe tavan. Această lampă este cu adevărat o atracție vizuală și se integrează perfect în conceptele moderne de viață. Nuanța neagră mată subliniază aspectul industrial într-un mod distinctiv, oferind în același timp un accent de eleganță și stil modern. Este ideală pentru a fi combinată cu diverse stiluri de interior.

Această lampă este echipată cu o sursă de lumină LED, recomandată pentru iluminatul cu economie de energie. Aceasta reprezintă o alternativă excelentă la sursele de lumină cu halogen tradiționale, oferind o calitate superioară a luminii și economii de energie de până la 80%. Cu sursele de lumină LED, veți beneficia și de o durată de viață extinsă și de o generare redusă de căldură, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, lampa suspendată TRIO CARLOTTA este o alegere perfectă pentru cei care apreciază un design industrial modern și eficiență energetică, oferind în același timp un aspect elegant și rafinat pentru orice spațiu interior contemporan.

Detalii produs

5 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie
Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.