Top cele mai tari Coduri promotionale, vouchere si cupoane - Gimi Home
Coduri promotionale, vouchere si cupoane | GimiHome 2023

  TOP CODURI PROMOTIONALE, VOUCHERE SAU  CUPOANE

Vrei sa te beneficiezi de cele mai tari coduri promotionale sau vouchere? Doresti sa faci economii serioase la cumparaturile tale online?

Alege GimiHome.ro pentru a te bucura de cele mai mari si frumoase reduceri prin coduri promotionale sau vouchere!

Mai jos regasiti lista de coduri/vouchere promotionale active si disponibile pe GimiHome.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, expertii nostrii iti stau la dispozitie prin intermediul chat-ului Facebook, email-ului (shop@gimihome.ro) sau telefon-ului/Whatsapp (0731.301.225).

1. REDUCERE 15% la toate instalatiile de Craciun comandate pe www.gimihome.ro. COD PROMO: inst22

2. REDUCERE 15% la toate produsele comandate pe www.gimihome.ro.

COD PROMO: puf22

3. REDUCERE 15% la toate produsele comandate pe www.gimihome.ro cu conditia ca suma totala a cosului de cumparaturi sa fie de minimum 100 lei. COD PROMO: black22

Pentru a aplica reducerea trebuie ca in pasul de introducere a datelor de facturare/livrare sa introduci codul de reducere "black22" in campul special marcat cu denumirea" Ai un voucher sau cod promotional? " si astfel reducerea de 15 % se va aplica automat la produsele comandate de tine.

Mentionam ca pragul de livrare gratuita ramane in continuare la suma de 500 lei, iar astfel reducerea de 15% nu se aplica si pentru costul de transport, strict doar pe produsele comandate! Voucherul nu este disponibil in combinatie cu alte tipuri de vouchere.

4. REDUCERE 15% la toate produsele comandate pe www.gimihome.ro cu conditia ca suma totala a cosului de cumparaturi sa fie de minimum 300 lei. COD PROMO: red15

Pentru a aplica reducerea trebuie ca in pasul de introducere a datelor de facturare/livrare sa introduci codul de reducere "red15" in campul special marcat cu denumirea" Ai un voucher sau cod promotional? " si astfel reducerea de 15 % se va aplica automat la produsele comandate de tine.

Mentionam ca pragul de livrare gratuita ramane in continuare la suma de 500 lei, iar astfel reducerea de 15% nu se aplica si pentru costul de transport, strict doar pe produsele comandate! Voucherul nu este disponibil in combinatie cu alte tipuri de vouchere.

Produse recomandate

Comentarii (1)

    • Marin
    • 2022-11-04 09:59:48
    Va multumesc foarte mult pentru seriozitatea de care ati dat dovada!

Comentariu nou

Raspunzi la un comentariu

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.