Idei cadouri baieti 3-6 ani | Top jucarii aniversari 2023 - Gimi Home
Top 10 idei de cadouri Baieti | 3-6 ani | Jucarii copii

TOP 10  IDEI DE CADOURI PENTRU BAIETI DE 

3-6ANI LA CELE MAI BUNE PRETURI !!!

Vrei daruiesti un cadou unui baietel de 3-6 ani si nu stii ce sa alegi?

Te ajuta GIMIHOME !!!

In randurile de mai jos iti propunem 10 idei de cadou, potrivite pentru diverse ocazii.

De cele mai multe ori, pentru unele persoane ideea de a face un cadou este o povara, astfel te invitam sa urmaresti mai jos top-ul pentru cateva idei de cadou pe care l-ati putea face baietilor de la 3-6 ani, cadouri pe care le gasiti in magazinul nostru virtual www.gimihome.ro.

  Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos pentru a-ti face o idee, iar la final vei gasi diferite sugestii de cadouri.

  Daca ai nevoie de informatii suplimentare, expertii nostrii iti stau la dispozitie prin intermediul chat-ului Facebook, email-ului (shop@gimihome.ro) sau telefon-ului/Whatsapp (0731.301.225).

1.Seturi LEGO: Blocurile de construcție sunt întotdeauna o alegere populară pentru băieții cărora le place să construiască și să creeze.

 

2.Mașini sau drone cu telecomandă: băieților le place orice se mișcă și poate fi controlat, așa că o mașină sau dronă cu telecomandă poate fi un cadou distractiv și incitant.

 

3.Set de bucătărie de joacă: un set de bucătărie de joacă poate încuraja imaginația și jocul creativ.

 

4.Figurine de acțiune: Mulți băieți iubesc figurile de acțiune, în special cele din filme sau emisiuni TV populare.

 

5.Cort sau casuta de joacă: un cort sau o casuta de joacă poate oferi un spațiu distractiv și confortabil pentru joacă  sau chiar pentru timpul de somn.

 

6.Instrumente muzicale: Încurajați dragostea copilului dumneavoastră pentru muzică oferindu-i o chitară, o tastatură sau o tobă de dimensiunea unui copil.

 

7.Echipament sportiv: mingile, bâtele și alte echipamente sportive pot încuraja copilul să rămână activ și să se angajeze în joc fizic.

 

8.Truse științifice: Multor băieți le place să exploreze și să experimenteze, așa că un kit științific care include experimente și activități poate fi un cadou distractiv și educativ.

 

9.Triciclete sau biciclete cu echilibru: pe măsură ce băieții își dezvoltă abilitățile motorii brute, tricicletele sau bicicletele cu echilibru pot fi un cadou distractiv și practic pentru a încuraja activitatea fizică.

 

10.Puzzle-uri și jocuri: Puzzle-urile și jocurile pot fi o modalitate excelentă de a-ți ajuta copilul să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor, abilități cognitive și abilități sociale în timp ce se distrează.

Mai jos gasesti produsele recomandate.

Produse recomandate

Comentarii (0)

Nu sunt comenterii momentan

Comentariu nou

Raspunzi la un comentariu

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.