Banc de lucru cu unelte pentru copii, 35 piese, Smart Tools, 130
  • Nou
Banc de lucru cu unelte pentru copii, 35 piese, Smart Tools, 130

Banc de lucru cu unelte pentru copii, 35 piese, Smart Tools, 130

567006
in stoc
94,88 lei
Cu TVA livrare în 1-3 zile

Descriere

Banc de lucru cu unelte pentru copii, 35 piese, Smart Tools, 130

Bancul de lucru cu unelte pentru copii Smart Tools este o jucărie creativă și distractivă, ideală pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Acest set captivant include 35 de piese care îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte imaginația și abilitățile practice.

Setul include:

-Cheie fixă: Copiii pot folosi această cheie pentru a strânge și desface șuruburile în jucării sau alte obiecte pe care doresc să le repare sau să le construiască.

-Cheie reglabilă: Cu această cheie reglabilă, copiii pot ajusta dimensiunea pentru a se potrivi diferitelor tipuri de șuruburi. Astfel, pot învăța despre mecanisme și despre modul în care funcționează uneltele.

-Ciocan: Cu ajutorul ciocanului, cei mici pot bate cuie în lemn sau pot demonta piese mai vechi. Acesta este excelent pentru a le dezvolta coordonarea ochi-mână și puterea musculară.

-Unelată de șlefuit: Această unealtă de slefuit îi învață pe copii să îndepărteze asperitățile și să finiseze suprafețele. Astfel, pot obține rezultate mai netede și pot înțelege procesul de prelucrare a lemnului.

-Surubelnită: Surubelnita este ideală pentru a strânge sau desface șuruburile în jucării sau alte obiecte. Copiii pot învăța despre diferite tipuri de șuruburi și despre cum să le manevreze corect.

Pe lângă aceste unelte principale, setul mai conține și alte accesorii și piese, care oferă o gamă largă de posibilități de joc. Copiii pot folosi imaginatia și creativitatea  a repara jucăriile lor preferate.

Bancul de lucru cu unelte pentru copii Smart Tools nu doar încurajează jocul imaginativ și creativitatea, ci și dezvoltă abilitățile motrice fine, coordonarea ochi-mână și înțelegerea conceptelor simple de construcție. Este o jucărie educativă și distractivă, care îi va ține pe cei mici captivați și încântați în timp ce învață și se distrează.

Detalii produs

Ucar Toys
4 Produse

Recenzii (0)

Nici o recenzie

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de dorinte
Produs adaugat in comparator

Pentru îmbunatațirea experienței dvs folosim module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.