Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA | Rechizite scolare
Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA
Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA
  Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA
  Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA

  Set 2 pixuri cu radiera speciala, Kidea DW2KA

  P103
  stoc epuizat
  7,48 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Setul de 2 pixuri cu radieră specială, model Kidea DW2KA, este o alegere perfectă pentru școală și scrisul zilnic. Pixul albastru, care poate fi șters, îți oferă posibilitatea de a corecta orice greșeală pe care o faci în timp ce scrii, cu ajutorul radierii de la capătul pixului. Acest aspect face ca aceste pixuri să fie extrem de convenabile și eficiente în timpul activităților de învățare și notițare.

  Pe lângă funcționalitatea sa utilă, setul de pixuri Kidea DW2KA se remarcă și prin designul său elegant. Pixul are un aspect plăcut și sofisticat, adăugând o notă de stil și rafinament în timpul scrierii.

  Fie că scrii notițe, rezolvi exerciții sau iei notițe la lecții, aceste pixuri cu radieră specială sunt o alegere excelentă pentru a te asigura că lucrurile sunt corecte și ordonate. Poți scrie cu încredere știind că poți corecta orice greșeală într-un mod simplu și rapid.

  În concluzie, setul de 2 pixuri cu radieră specială, model Kidea DW2KA, oferă funcționalitate utilă și un design elegant. Pixul albastru, care poate fi șters, este perfect pentru utilizarea școlară, oferindu-ți posibilitatea de a corecta greșelile în timpul scrierii. Designul sofisticat și vârful precis fac din scris o adevărată plăcere. Alege aceste pixuri pentru a te bucura de o experiență de scriere confortabilă și eficientă.

  Detalii produs

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie
  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.