Set pentru copii, 7 accesorii pentru pictura, Kidea | Produse desenat
Set pentru copii, 7 accesorii pentru pictura, Kidea Kidea - produs de calitate si ieftin
  Set pentru copii, 7 accesorii pentru pictura, Kidea Kidea - produs de calitate si ieftin

  Set pentru copii, 7 accesorii pentru pictura, Kidea

  562818
  stoc epuizat
  23,88 lei
  Cu TVA

  Descriere

  Setul pentru copii Kidea este perfect pentru a le dezvolta creativitatea și abilitățile artistice. Acest set conține 7 accesorii pentru pictură, oferind o varietate de instrumente distractive și interesante pentru micuții tăi.

  Pensulele incluse în set sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor diferite ale copiilor. Pensula lată este ideală pentru umplerea suprafețelor mai mari, în timp ce cea de-a doua pensulă oferă precizie și control pentru pictarea detaliilor mai fine.

  Rolă și spatulă sunt accesorii suplimentare care permit copiilor să experimenteze diferite tehnici și texturi în pictură. Acestea pot fi utilizate pentru a crea efecte interesante și amuzante pe suprafețele de lucru.

  Ștampila și floarea cu mâner de lemn adaugă un element de joc și creativitate. Copiii pot folosi ștampila pentru a crea modele și imagini distractive, iar floarea cu mâner de lemn poate fi utilizată pentru a realiza desene unice și originale.

  Cele două ștampile cu burete colorat în formă de pisoi și față zâmbitoare (emoji) adaugă un aspect ludic și vesel la activitatea de pictură. Copiii se vor distra creând modele și imprimeuri cu aceste ștampile haioase.

  Setul pentru copii Kidea este perfect pentru a-ți încuraja copiii să exploreze și să se exprime prin artă. Aceste accesorii de pictură vor stimula imaginația lor și îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile creative într-un mod distractiv și interactiv.

  Detalii produs

  Recenzii (0)

  Nici o recenzie
  Produs adaugat in lista de dorinte
  Produs adaugat in comparator

  Acest website foloseşte module cookies. Continuând îți exprimi acordul asupra utilizarii lor.

  Află in secțiunea Politica de Cookies mai multe.